De Andersons ‘Hier Dooft Niets’ – donderdag 22 maart 2018

De Andersons
Fotograaf: R. Hellevoort

Meer video’s:
Teaser Stockholm sneeuwt – De Kleine Komedie

Luister hier vast naar een lied uit de voorstelling:
soundcloud.com/deandersons-1/nu-alles-anders-is

muziektheater

De Andersons

‘Hier Dooft Niets’

Hartstochtelijk theaterconcert over verwondering mét als bijzondere gast dramatherapeute en actrice Ingrid Schröder

Samen met Arjen Lubach maakten De Andersons eerder de voorstelling ‘Stockholm Sneeuwt’ en veroverden menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en onbedwingbare enthousiasme. In hun kleurrijke voorstelling ‘Hier Dooft Niets’ gaat het over verwondering. Een begrip dat De Andersons opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland.

Dit sprankelende kleinkunstgezelschap neemt je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit en deze avond is dat dramatherapeute, actrice en passie-coach Ingrid Schröder. Als coach wil ze mensen helpen hun passie te ontdekken en te leven. Als je jezelf durft te zijn in alle facetten van je persoonlijkheid heeft jouw boodschap impact. Haar openheid nodigt de ander uit zichzelf te laten zien. Daarnaast is Ingrid zeer actief binnen het improvisatietheater. Als onderdeel van dit theaterconcert zal ze vertellen over wat haar verwondert, inspireert en beweegt.
Ingrid is een bekende gast van De Steenakker. Ze werkten en repeteerden geregeld in de theaterzaal, nu is op en bijzondere manier voor het publiek te zien. Ingrid komt uit Nijmegen, ze woont daar met haar levenspartner Norman Bonink, de drummer van Blöf.

Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn eropuit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen!

De pers over de Andersons:
“Wonderschone liedjes.”, “Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie.”, “Een warme en overdonderende gebeurtenis.”.

Kijk voor meer informatie op:
www.deandersons.nl


Na afloop sfeervolle nazit met knabbel en hapje.


Aanvang: 20.15 uur
Toegangsprijs: € 17,50 (inclusief kop koffie/thee, garderobe en parkeren)