Beatrice van der Poel & Erwin van Ligten ‘FOREVER 27’ – zondag 31 maart 2019

Beatrice van der Poel & Erwin van LigtenFotografie: Suus-Suiker

Americana Pop Blues

Beatrice van der Poel & Erwin van Ligten

‘FOREVER 27’

Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain, Amy Winehouse e.a.. De artiesten van de 27 club inspireren nog steeds en spreken voor velen tot de verbeelding. Zo ook voor Beatrice van der Poel en Erwin van Ligten (beide 27+)

Top muzikanten Erwin en Beatrice interpreteren de songs op een eigen manier. De songs krijgen een extra dimensie door het creatieve bluesy gitaarspel van Erwin en de warme gloedvolle stem van Beatrice.

Beatrice van der Poel is singer-songwriter en stem-actrice. In de jaren negentig was ze succesvol met de band Beeswamp en maakte een geslaagde overstap naar het theater. Ze zingt voornamelijk eigen Nederlandstalig werk en bewerkt ook stukken van anderen zoals van Maarten van Roozendaal en Jimi Hendrix. Haar voorstelling Electric Lady was een ode aan Jimi Hendrix en werd goed ontvangen met 4 sterren recensies. Onlangs kwam haar nieuwste album Montere Weemoed uit n.a.v. de gelijknamige theatervoorstelling met auteur Thomas Verbogt. Beatrice is ook radio DJ bij 40upradio.nl

Gitarist Erwin van Ligten werkte samen met musici als Bertus Borgers, Barry Hay, George Kooymans, Herman Brood, Jan Akkerman, Julya Lo’ko, Frederique Spigt, the Alessi Brothers en Berget Lewis. De Volkskrant noemt hem ‘de Nederlandse Ry Cooder’. Zijn gitaarstijl kenmerkt zich als Bluesy, melancholiek met een ‘Indische twist’. Dit jaar zal zijn nieuwe album verschijnen.
‘Forever 27’ is een feestje!

Kijk voor meer informatie op:
www.beatricevanderpoel.nl
www.erwinvanligten.com


Na afloop nazit met gekleurde soep.


Datum: zondag 31 maart 2019
Aanvang: 15.30 uur
Toegangsprijs: € 17,50 (inclusief kop koffie/thee, garderobe en parkeren)