Bezoekers

Beste bezoeker,

Om je komst en bezoek naar wens te laten verlopen vind je hieronder wat algemene en nuttige informatie over De Steenakker.

http://www.desteenakker.nl/wp-content/uploads/20151006_105937.jpg
http://www.desteenakker.nl/wp-content/uploads/publiek.jpg
http://www.desteenakker.nl/wp-content/uploads/IMG_0057.jpg
http://www.desteenakker.nl/wp-content/uploads/IMG_0046.jpg

We heten je graag van harte welkom bij een van onze activiteiten!
Ons huistheater is echter alléén open bij een theaterprogramma, een evenement of voor groepen met een arrangement. Mocht je ons theater om een bepaalde reden een keer willen bekijken dan is daarvoor een afspraak nodig. Wij wonen in het voorhuis. Ben je ervan bewust dat het erf ook onze tuin en privéterrein is. Rondom het huis lopen is niet toegestaan.
Bij activiteiten hangt een bord aan de weg en er staan bordjes in de tuin naar het theater.

Je kaartje voor een theaterprogramma is inclusief een kop koffie/thee voor aanvang, gratis garderobe en parkeren.
De kassa en foyer gaan 45 minuten vóór aanvang open. Na afloop van een programma is er een sfeervolle nazit.
Er zijn geen pinbetalingen mogelijk!

We willen je verzoeken om op tijd aanwezig te zijn. Na aanvang is entree alleen met goedkeuring van de zaalwacht toegestaan.
Huistheater De Steenakker is een kleinschalig theater met een aparte ontvangstruimte en foyer. De theaterzaal is bereikbaar via een goed begaanbare trap. Er is geen lift, en daarmee is het theater helaas niet rolstoeltoegankelijk. Het theater biedt plaats aan 70 bezoekers.

Parkeren
Parkeren kan het beste op de Steenakkerstraat en op de parkeerplaats bij de Visvijver aan de Kampsestraat.
Parkeren op de oprijlaan is i.v.m. veiligheid en bereikbaarheid niet toegestaan.
Wij verzoeken je vriendelijk om de auto aan één kant in de berm van de Steenakkerstraat te parkeren, zodat andere auto’s en tractoren er nog goed langs kunnen. Vanaf de Steenakkerstraat is het een paar minuten lopen over de oprijlaan naar het theater. De route staat met bordjes aangegeven.
De oprijlaan naar het erf is een doodlopende weg. Op het erf zijn circa 10 parkeerplaatsen, bestemd voor minder validen bezoekers, artiesten en leveranciers.
Kijk eens om je heen en geniet tijdens de korte wandeling (3 tot max.10 min.) van de prachtige omgeving waarin het theater ligt!

TIP! Je kunt ook heerlijk wandelen vanaf het erf over de voormalige spoordijk van het Duits lijntje en door de oude buurtschap van de Steenakker (14de eeuw). Er is een (gratis) wandelkaart verkrijgbaar. In de lente, zomer en de herfst is bij een middagprogramma de foyer en bar 1.30 uur vóór aanvang open. Er is koffie/thee, iets lekkers of een huisgemaakte lekkernij verkrijgbaar.

Win Vrijkaarten!
Tijdens het seizoen zijn er regelmatig acties op onze Facebook pagina: Theater De Steenakker. Like en doe mee: je maakt kans op vrijkaarten!
En misschien nog leuker, wordt voor € 30,- Huisvriend en ondersteun De Steenakker. Je ontvangt een jaar lang € 2,50 korting op alle entreekaartjes en vele extra’s!

Informatie
Meer informatie vind je in de programmafolder en op website www.desteenakker.nl. Sta je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Je kunt je nu aanmelden via de website!
Onder de menuknop Contact staat op de website een routebeschrijving. Onder de menuknop Informatie vind je onder Links leuke tips voor overnachtingen in de buurt van De Steenakker.

Van harte welkom in ons huistheater,
Bart Vaessen en Elles van Loenen