CONCERT Huijbregts / Flören / Van Duijnhoven

Nico Huijbregts – piano
Eugène Flören – marimba, xylofoon en slagwerk
Fred van Duijnhoven – slagwerk
Anton Houtappels – video

Het trio speelt eigen, moderne composities en improvisaties. Het programma bestaat uit 2 delen. Voor de pauze Nico Huijbregts solo, daarna afwisselend solo en samenspel in verschillende samenstellingen en met videobeelden.

Aanvang: 15.00 uur.
Toegangsprijs: € 12,50
incl. een kop koffie of thee.
Geen pinbetalingen mogelijk!

Reserveren kan via mail: info@desteenakker.nl
Gereserveerde kaartjes uiterlijk 30 minuten voor aanvang bij de kassa ophalen.

Op het erf zijn 15 parkeerplaatsen. Gelieve auto’s zo te parkeren dat deze plekken optimaal gebruikt kunnen worden en er geen blokkade ontstaat.
Indien vol dan kunt u parkeren langs de kant van de Steenakkerstraat. Ook daar a.u.b. zorgen voor een blijvende goede doorgang.

Nico Huijbregts is pianist en componist. Opgegroeid met alle mogelijke muziekstijlen, heeft hij hieruit een eigen stijl gecreëerd. Nico heeft op vele podia in binnen- en buitenland samengewerkt met uiteenlopende musici als Sven Ratzke, Wilbert de Joode en het Ricciotti Orkest. Hij was te zien en te horen op festivals als Oerol, Into the Great Wide Open en De Parade.

Eugène Flören, speelde onder andere in slagwerk duo Groen en Flören, I Compani en de Waterland ensembles onder leiding van Loek Dikker. Is lang actief geweest in de moderne Nijmeegse jazzscene en tegenwoordig vooral bezig met solowerk en ad-hoc projecten.

Fred van Duijnhoven, drummer, autodidact, is vanaf de jaren zeventig jaren betrokken bij de geïmproviseerde muziek. Hij speelde onder andere in het ensemble Music & Drums  en het Wyler 4 van zijn broer Martin van Duijnhoven, met LG Henneman, Michiel Braam’s Bentje Braam en, sinds meer dan 20 jaar, met Bo van de Graaf’s I Compani.

Alvast voorproeven…?

Nico: http://youtu.be/uWvIIvo_eZY
Eugène: http://www.youtube.com/watch?v=YqKva8r7Vdc
Fred: http://www.youtube.com/watch?v=uIs86yDN26A

TIP: bij goed weer zou je van te voren een wandeling door het prachtige natuurgebied direct aan de Steenakkker kunnen maken… Er is bij de bar een wandelroute van 30, 60 en 90 minuten verkrijgbaar. Vanaf 13.00 uur zijn we open. Verse koffie met een lekker stuk ‘Hapse Non’ staan klaar!