Donderdag 17 November 2016 – Rob Scheepers

Rob Scheepers
Fotograaf: Minneboo fotografie

try-out Nieuwsjaarsconference

Rob Scheepers

‘2016 Uitgescheept’

UITVERKOCHT

In het ticketsysteem zijn geen kaarten meer te selecteren. Je kunt een mailtje naar info@desteenakker.nl sturen om op een wachtlijst geplaatst te worden. Je krijgt dan bericht mocht er een extra voorstelling worden ingelast.

Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief.
Dan blijf je als eerste op de hoogte!

Brabander Rob Scheepers (Sterksel) beleefde een stormachtige introductie in de Nederlandse theaters. Voor de razend succesvolle nieuwjaarsconferences was geen kaart meer te verkrijgen. Hij won de Padoem Patsss Oneliner Extravaganza, waarop hij mocht aanschuiven bij DWDD. Vele media-optredens later weet ook de rest van Nederland hoe grappig Rob Scheepers is.
 
Na ‘2014, Afgescheept’ en ‘2015, Opgescheept’ is het tijd voor de derde nieuwjaarsconference: ‘2016, Uitgescheept’.
 
Wat is er nou lekkerder dan radicaal schoon schip maken? Alle onnodige ballast overboord gooien, en opnieuw beginnen. Vanaf de veilige kade kijkt Rob de in 2016 uitgescheepte vloot van failliete voetbalclubs en achterhaalde winkelformules na. Wuiven naar gevallen politici, en ons ontvallen wereldsterren.
Om vervolgens met de borst vooruit en de kop in de wind, het nieuwe jaar binnen te stappen. Met verse ideeën en bruisend van de energie. Heerlijk. Want de beste stuurlui staan nu eenmaal nog steeds aan wal…

Kijk voor meer informatie op:
www.robscheepers


Na afloop sfeervolle nazit met Brabants Hap(s)je.


Aanvang: 20.15 uur
Toegangsprijs: € 15,00