Guy Verlinde – zondag 3 mei 2020

Guy Verlinde

Met in gedachten 75 jaar bevrijding (van Zuid Nederland) hebben we in de mei maand twee Americana concerten. De eerste van een Vlaming Guy Verlinde, en de tweede van een Brabander Mercy John uit Veghel.

Singer-songwriter Blues Americana

Guy Verlinde (Be)

‘All is Forgiven’

Stel je voor dat je de kracht vindt om iedereen die ooit op je ziel heeft getrapt te vergeven? Dat is het uitgangspunt van het laatste akoestisch album “All Is Forgiven” van Guy Verlinde.

Met deze zeer persoonlijke plaat overstijgt hij de blues en toont Guy (Gent, Be) dat hij ook thuis is in de Americana muziek & het singer-songwriter genre. Terwijl hij vorig jaar nog samen met zijn Mighty Gators op een heleboel Europese bluespodia aan het werk te zien was tijdens hun Farewell tour, dook hij ook de studio in om zijn 2de akoestische album op te nemen. Dit album werd ‘All Is Forgiven’ en verscheen begin maart 2019. Deze release was tevens de start van een Europese tour. De focus tijdens deze optredens ligt op de (f)luisterliedjes die Guy bijeen schreef voor dit album. Guy Verlinde kennen we als de energieke performer, maar deze keer laat hij zich van zijn meest ingetogen en intieme kant zien. Een niet te missen concert met dromerige fingerpicking, akoestische slide gitaar, een harmonica en verhalende liedjes die je naar de keel grijpen.

Youtube:
Words Are Overrated (Official Video) – Guy Verlinde
Alabama Blues – Guy Verlinde

Kijk voor meer informatie op:
www.guyverlinde.com


Na afloop nazit met Belgische Witlofsoep.


Datum: Zondag 3 mei 2020
Vooraf wandeling Duits lijntje ‘Brabant Remembers’ 14.15 uur (gratis)
Aanvang: 15.30 uur
Toegangsprijs: € 17,50 (inclusief kop koffie/thee, garderobe en parkeren)

Tickets