Inkt – zondag 9 februari 2020

Fotografie: Lisa Maatjens

GEANNULEERD
levensliederen kleinkunst

Inkt

INKT brengt je het nieuwe Nederlandse levenslied in grote bezetting. Het orkest speelt romantische liedjes over het leven en de liefde die gelijk bij je naar binnen en onder je huid kruipen. Van up-tempo folknummers tot melancholische arrangementen, pop, klassiek en jazz gemixt in een symfonisch jasje. Een nieuwe kijk op chansons in de traditie van Liesbeth List en Jacques Brel.

INKT is moeilijk onder één noemer te vangen en dat is precies hun kracht. Begin 2018 dook INKT de grote studio van Kytopia in. Daar namen ze hun gelijknamige debuutalbum in slechts twee dagen integraal live op. Een muzikale meesterproef die getuigt van grote durf, vakmanschap en een compromisloos verlangen naar pure muziekbeleving. Op 1 juni 2018 presenteerden ze hun debuutalbum in een uitverkocht Cloud Nine, TivoliVredenburg.

INKT is een samenwerking tussen zangeres Frederike Palmen, gitarist Ward Reijmerink en met orkest bestaande uit acht jonge, talentvolle musici van verschillende achtergronden. Naar de Steenakker komt INKT met drie strijkers, zang en gitaar.

Kijk voor meer informatie op:
www.wijzijninkt.nl


Na afloop nazit met zwarte linzensoep met levenslust


Datum: zondag 9 februari 2020
Vooraf wandeling Duits lijntje ‘Brabant Remembers’ 14.15 uur (gratis)
Aanvang: 15.30 uur
Toegangsprijs: € 19,50 (inclusief kop koffie/thee, garderobe en parkeren)