Mudita ‘The art of Silence’ – zondag 2 december 2018

Mudita - The art of SilenceFotograaf: Suzanne Waijers

Muziek Jazz

Mudita

‘The art of Silence’

‘Mudita is het voelen van vreugde in het geluk en succes van anderen. Je begint met het wensen aan jezelf, vervolgens aan je vrienden en dan aan degenen waar je neutraal aanstaat. Ten slotte omarm je de hele wereld, het universum en alles daarbuiten. Zo benaderen we de muziek die wij maken’.

In Mudita worden de muzikale achtergronden van drie jonge muzikanten verweven in één geluid. Geïnspireerd door stilte en intensiteit zoeken zij de grenzen van hun instrumenten op. Met hun warme klanken en melancholische improvisaties zijn ze in staat een breed publiek aan te trekken en samen een bijzondere sfeer te creëren. Door het minimalistische spel en de vrije benadering van hun composities is geen enkel concert hetzelfde, op één enkel aspect na: het geluk en de magie die tijdens het spelen ontstaat.

De drie jonge muzikanten van Mudita vonden in mei 2015 bij elkaar herkenning in de muziek die zij wilden gaan maken. Met een uitzonderlijke bezetting: zangeres Sanne Rambags, trompettist Koen Smits en pianist Sjoerd van Eijck. Composities Sjoerd van Eijck.

Een bijzonder intiem concert voor kerst. In de klanken van verstilling schuilt een wereld van sereniteit.

Kijk voor meer informatie op:
www.sannerambags.nl
www.sjoerdvaneijck.nl
www.koensmitsmusic.nl

NIEUW:
Vooraf start om 14.15 uur een stiltewandeling door het prachtige natuurgebied van de Steenakker.
Deze wordt begeleid door Ilse Beunen en is GRATIS!

Na afloop nazit met fluweel zachte soep.


Datum: zondag 2 december 2018
Aanvang: 15.30 uur
Toegangsprijs: € 17,50 (inclusief kop koffie/thee, garderobe en parkeren)