Nieuws

Theater De Steenakker

9 hours 26 minutes ago

Theater De Steenakker shared a link.

Theater De Steenakker

23 hours 57 minutes ago

Björn van der Doelen: Brabander, ex voetballer en vooral eigenzinnige singer- songerwriter en verhalenverteller. Zondag 27 mei in intieme sfeer te zien in De Steenakker. Met na afloop huisgemaakte Bietensoep met Wodkaroom en Brabantse ballen.. Er zijn nog kaarten!
Foto: Greetje van Son
Info&Tickets www.desteenakker.nl

#BjornvanderDoelen #brabant #decowboydeoutlawdesheriffendehoer #singersongwriter #haps #landvancuijk #theaterdesteenakker #huistheaterdesteenakker

Theater De Steenakker

1 day 12 hours ago

Nieuw theatermagazine Schouwburg Cuijk. Blader naar pagina 6 en kijk eens wat een mooie aandacht voor Theater De Steenakker!!

Theater De Steenakker

2 days 13 hours ago

Prachtig nieuw theatermagazine van Schouwburg Cuijk. En kijk eens wat een mooie aandacht op pagina 6 voor de Steenakker...! Met veel dank aan Sjoerd Meijer en Anna van den Wildenberg 🍀

Theater De Steenakker

4 days 19 hours ago

De nieuwe studio krijgt vorm! In de toekomst ook te gebruiken om in alle rust te werken aan een theater/muziek/schrijvers project, eventueel in combi met theaterzaal/techniek/vleugel. Bij interesse, vraag naar de mogelijkheden!! info@desteenakker.nl

Theater De Steenakker

1 week 6 days ago

Storytelling, Singer-songwriter
Björn van der Doelen
De cowboy, de outlaw, de sheriff en de hoer

Het lijkt al weer een mensenleven geleden dat de uit Eindhoven afkomstige Björn van der Doelen voetballer was van PSV, Standaard Luik, FC Twente en NEC. Al voor zijn dertigste was hij met voetbalpensioen en begon hij een nieuw leven als muzikant. Als voetballer was hij al een speler met karakter; sociaal, maar in zekere zin een buitenbeentje en eentje die niet afgeeft. Eigenschappen die hem ook als muzikant gevormd lijken te hebben.
Van der Doelen is inmiddels alweer toe aan zijn vierde album getiteld “De cowboy, de outlaw, de sheriff en de hoer”. En hij heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een zanger en liedjesschrijver met een mooi oog voor het kleine, een lichte afkeer van het grote en een charmant zoekende manier van verhalen. Eentje waarbij de glimlach nooit ver weg is.

Een karakter op het podium wat in staat is om te luisteren en te sturen, te vertellen en te vermaken.
Verhalen en songs over gemis en verlangen over liefde en eenzaamheid met hier en daar zijn eigen vleugje Sympathy for the Devil. Björn geniet steeds meer bekendheid, staat op vele festivals en is regelmatig te horen op radio of te televisie. Een bijzonder talent. Mis het niet!

Na afloop nazit met bietensoep, wodkaroom en hazelnoten.

Aanvang: 16.00 uur
Toegangsprijs: € 15,00 (inclusief kop koffie/thee, garderobe en parkeren)

Theater De Steenakker

3 weeks 3 days ago

Tipje van de sluier! We zijn bezig met de programmering voor het volgend seizoen en geloof me, daar zit veel moois bij (...). Zoals deze parel: Margriet Sjoerdsma & Egbert Derix.
Zondag 17 maart 2019

Tip 2: Wordt voor € 30,- Huisvriend van de Steenakker en profiteer van de voorinschrijving op het nieuwe programma, één jaar lang € 2,50 korting op al je tickets én vele extra's. Tevens ondersteun je hiermee het behoud van ons podium. Kijk op www.desteenakker.nl of mail info@desteenakker.nl

Margriet en Egbert. Gisteren vond de vuurdoop plaats van hun nieuwe programma waarin ze eigen werk afwisselen met hun favoriete songs. Het smaakt naar meer. De intimiteit van stem en piano, hier en daar aangevuld met een ander instrument. Met een lichte nadruk op de muziek uit de jaren '80. Van Leonard Cohen tot Tracy Chapman en van Michael Sembello tot Tom Waits.
Geniet alvast op deze winderige dag van ' Anywhere the Wind blows'...

'Anywhere the Wind blows' words & music by Margriet Sjoerdsma & Egbert Derix. Recorded by Arno op den Camp for KERANI MUSIC January 2016.

Theater De Steenakker

1 month 8 hours ago

Of je hem nu kent als oud voetballer van PSV of Standaard Luik, de carnavalsstrijder Sjefke Vaeren of als de geweldige muzikant die hij is: een optreden van Björn van der Doelen is nooit saai!!
En dat kun je meemaken op zondagmiddag 27 mei in De Steenakker. Met zijn vierde album 'De Cowboy, de Outlaw, de Sheriff en de Hoer'
Info&Tickets: www.desteenakker.nl

Theater De Steenakker

1 month 1 week ago

Nieuw bij de Steenakker!
Gisteren eerste proefopstelling en een succesvolle try-out.
Belevenis Brocante 'Gevonden aan het Spoor'. Een groepsarrangement met lekkernijen, een Groeter wandeling over het Duits lijntje, een drankje, een vertelling in de theaterzaal en huisgemaakte soep. Met ieder seizoen een ander thema. Vanaf 10 personen. Meer info binnenkort op website: www.desteenakker.nl
Met Groeter wandeling Duits lijntje Groeten uit het Land van Cuijk