Nieuws

Theater De Steenakker

1 month 2 weeks ago

NIEUW PROGRAMMA IS BEKEND. Je kunt nu tickets kopen! Tip: wacht niet te lang, beperkt aantal plaatsen.

In een reis om de wereld met vele stijlen en zeer getalenteerde artiesten met een passie voor muziek. Met drie belangrijke eigenschappen: intens, intiem en puur! Klassiek, Jazz, Pop, Folk, Roots, Americana en Singer-Songwriters. Met verrassende crossovers naar poëzie, storytelling, beeld en film. Van alle leeftijden en dit seizoen vaker verrassend jong!

Programma 2018/2019 - Huistheater de Steenakker

Theater De Steenakker

1 month 2 weeks ago

Je kunt nu tickets kopen! Kijk op de website voor het hele programma. De moeite waard! Tip: wacht niet te lang, beperkt aantal plaatsen. www.desteenakker.nl

Theater De Steenakker

1 month 2 weeks ago

Daar sluiten wij ons graag bij aan. Het was prachtig in zijn diversiteit, kwaliteit en van groot tot kleinschalig. Zeker een vervolg aan geven! Was je bezoeker en ook enthousiast? Geef het door aan @goeileven of Groeten uit het Land van Cuijk.

Heb je De Belevenis Reis Duits Lijntje gemist? Woensdag a.s. om 14.00 uur is er weer een Groeter wandeling over het Duits lijntje in Haps en doen we het nog eens dunnetjes over 😉 Opgeven via info@desteenakker.nl. Gaat door bij min. 8 deelnemers

Goei Leven
Photos from Theater De Steenakker's post

Theater De Steenakker

1 month 2 weeks ago

Prachtige nacht, top sfeertje met een enthousiaste groep deelnemers aan Belevenis Reis Duits Lijntje tijdens Nacht van een Goed Leven. Voor herhaling vatbaar! Dank aan de organisatie Goei Leven Groeten uit het Land van Cuijk en onze buren voor de leuke rondleiding door het voedselbos. #belevenisreisduitslijntje #nachtvaneengoeileven #landvancuijk #haps #theaterdesteenakker

Photos from Theater De Steenakker's post

Theater De Steenakker

1 month 3 weeks ago

Er zijn nog een paar tickets voor de Belevenis Reis Duits Lijntje bij de Steenakker tijdens Nacht van een Goei Leven! Zaterdag 23 juni 18.00 uur. Met primeur een belevenis brocante, verhaal over reizen in Victoriaanse tijden, soepen buffet Van Engeland naar Rusland én een avondwandeling over de groene spoordijk naar het voedselbos. Hoe leuk is dat? Kijk voor meer info en tickets op www.desteenakker.nl Goei Leven #nachtvangoeileven Groeten uit het Land van Cuijk

Groeten uit het Land van Cuijk

Theater De Steenakker

1 month 3 weeks ago

Theater De Steenakker shared Groeten uit het Land van Cuijk's post.

DE NACHT VAN EEN GOEI LEVEN OP 23 JUNI!

Boek nu uw kaarten via www.nachtvaneengoeileven.nl voor een van 12 bijzondere activiteiten tijdens de kortste nacht van het jaar:
1. Drijf-In Film op Kraaijenbergse Plassen;
2. Nachtelijke wandelingen door Overloonse Duinen;
3. BBQ Taste of Smoke op pontveer Sambeek;
4. Walking Dinner op pontveer Vierlingsbeek;
5. Vegetarisch diner op pontveer Cuijk;
6. Schuttersmaaltijd en stadswandeling door historisch Grave;
7. Licht-Kunst-Concert 'De Kerk Unplugged' in Mill;
8. Licht-tot-licht wandeling in Staatsbossen;
9. Belevenisreis Duits Lijntje in Haps;
10. Koken & Eten bij Kampvuur in Linden;
11. Streekgerechten, bier en wijn aan 't Plein in Rijkevoort;
12. Een Goei Leven op An 't Hoag

Theater De Steenakker

1 month 3 weeks ago

Het aftellen is begonnen... Heb je al tickets voor #NachtvaneenGoeiLeven? Mis het niet, zaterdag 23 juni wordt een nacht om niet meer te vergeten! Kijk op www.nachtvaneengoeileven.nl of Goei Leven. Ook de #DeSteenakker doet mee met #BelevenisReisDuitsLijntje.

Beleef de kortste nacht op bijzondere locaties in het Land van Cuijk - de Nacht van een Goei Leven Land van Cuijk

Theater De Steenakker

2 months 1 week ago

Een heerlijke laatste zondagmiddag van dit seizoen met Björn van der Doelen. Mooie herinneringen prachtig in beeldgebracht door fotograaf Marcel Hakvoort

Björn van der Doelen met De cowboy, de outlaw, de sheriff en de hoer in Theater De Steenakker - .: Maxazine :.
's cover photo

Theater De Steenakker

2 months 2 weeks ago

zaterdag 23 juni Nacht van een Goei Leven
Belevenis Reis Duits lijntje in Haps

Tijdens de Nacht van een Goei Leven kun je in en rondom Theater De Steenakker van al je zintuigen genieten tijdens een avondvullende Belevenis Reis Duits Lijntje.

Met:
• Een belevenis brocante ‘Gevonden aan het spoor’. Met verhalen om te delen, lekkernijen om van te smullen, drankjes om van te proeven en voor wie het niet laten kan: mooie spulletjes om te kopen!
• Reizen in Victoriaanse tijden. Een verhaal in het theater vertelt door acteur Bart Vaessen.
• Maaltijd-soepen buffet ‘Van Engeland naar Rusland’. Met oerbrood en toebehoren.
• Avondwandeling met een gids-Groeter over de spoordijk van het Duits lijntje naar het voedselbos aan de Steenakker. Met rondleiding en als toet een pure verwennerij!

Aanvang programma: 18.00 uur tot ongeveer 22.30 uur.
Toegangsprijs: € 32,50* Tickets: www.desteenakker.nl
*Deze prijs is inclusief bovengenoemde eten en drinken maar exclusief andere drankjes!
• Extra: Documentaire film over Het Duits Lijntje ‘Sporen naar het Oosten’ van Henk Helsdingen.
“Wie vandaag de dag de enkele, schamele overblijfselen aanschouwt van de spoordijk van de voormalige Noord-Brabantsch-Duitse-Spoorweg-Maatschappij, kan zijn ogen nauwelijks geloven als hij in oude publicaties de spoorlijn van Boxtel naar Wezel tegenkomt. Toen met klinkende plaatsnamen als Londen – Berlijn – St. Petersburg. Dit spoortraject was aan het einde van de 19de en eerste helft 20ste eeuw één van de belangrijkste lijnen in het Europese vervoersnet. Nu is de ontmantelde spoordijk een ecologische verbindingszone.” Voor alle geïnteresseerden! Duur 55 minuten. Toegang film is gratis. Aanvang 21.30 uur.

Duits lijntje
Huistheater De Steenakker ligt direct aan de voormalige spoordijk van het Duits lijntje. De boerderij waarin De Steenakker is gevestigd heeft in de geschiedenis van dit spoor een rol gespeeld. Naast transport werd de trein ook regelmatig gebruikt door koningen en tsaren op reis door Europa. De Steenakker gebruikt de cultuur historie van deze spoorlijn in haar recreatieve programma’s.

Huistheater De Steenakker Steenakkerstraat 5 5443 NK Haps 0485-310920 06-20507817