Nieuws

's cover photo

Theater De Steenakker

6 months 4 days ago

Vier de lente in de Steenakker!

VRIJDAG 24 Mei
Good Lovelies bestaat uit Caroline Brooks, Kerri Ough and Sue Passmore. Ze blinken uit in close-harmony en 'feel good' songs.

De dames zijn alle drie singer-songwriter uit Toronto, Canada. In 2006 besloten ze te gaan samenwerken.

In 2007 verscheen hun eerste album The Good Lovelies. Het album viel meteen in de prijzen door het winnen van de prestigieuze Juno-award. Sindsdien verschijnt vrijwel elk jaar een nieuw album. Hun meest recente album heet Burn The Plan en wordt gekenmerkt door opgewekte folk- en countrypop. Soms doet hun geluid denken aan de Andrew Sisters, maar de meeste songs hebben een eigen karakteristiek.

Met Happy Hour en BBQ voor wie wil!

PAAS-ZONDAG 21 april
Zanger en songwriter Ross Wilson van de in UK veel besproken band 'Blue Rose Code' komt voor 2 concerten naar Nederland. Ross is geboren in Schotland. Hij schrijft en zingt liederen vanuit zijn hart. Schotse Folk meets Urban Jazz. Heel bijzonder!

Met terras, nazit met Paassoep en heerlijke wijn!

Info&Tickets: www.desteenakker.nl

Gebroeders van Lymborch

Theater De Steenakker

6 months 6 days ago

😪 Mozart - Lacrimosa (Requiem) / Notre Dame (París)
https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=j64qLXDVC-0

De Nijmeegse Gebroeders van Lymborch maakten al afbeeldingen van Parijs… en de Notre Dame!

De drie koningen staan buiten de poorten van Jeruzalem bij een montjoie, een soort mijlpaal in de vorm van een torentje. Jeruzalem ziet eruit als Parijs. Er zijn diverse gebouwen te herkennen: de Notre-Dame, de Sainte-Chapelle en op de heuvel het klooster van Montmartre.

https://www.youtube.com/watch?v=E1Tw0PgtADQ&feature=youtu.be

Theater De Steenakker

6 months 1 week ago

NIEUW, wij doen mee met de 2de editie van #jazztouraandemaas!! Zondag 30 juni is er een sneak preview met het tango-latin-jazz orkest Tocar en de prachtige zangeres Izaline Calister.
Tijdens de Jazz Tour zelf zijn er in het begin van de fietstocht een paar mini concerten van de regionaal bekende pianist Michiel Braam en saxofonist Frank Nielander. Dat belooft wat! Kom je ook? Ben er op tijd bij.

Jazz Tour aan de Maas 14 september 2019 - muziek monumenten en meer - muziek monumenten en natuur!