De Steenakker uitgelicht

december 2016

De feestmaand begint ijzig. In De Steenakker brandt de houtkachel en is het heerlijk warm. Tijd voor:

 

Ellen Dikker

Ellen Dikker

‘Buitenspel’ (try-out)

Na haar succesvolle try-out van ‘Groene Vingers’ komt Ellen Dikker opnieuw naar de Steenakker. Ellen is geroemd om haar typetjes, genomineerd voor de Neerlands Hoop én columniste bij Het Parool. In haar vijfde soloshow ‘Buitenspel’ vraagt Ellen zich af wanneer je succesvol bent. Als je in een dikke auto rijdt? Als je in een groot huis woont? Als je veel facebookvrienden hebt? Als je op televisie komt? Als je kinderen hoogbegaafd zijn? Iedereen wil meetellen. Gaat voor de hoofdprijs. Omdat je denkt dat het erin zit. Maar waarom komt het er dan niet uit? Waarom lijk je buitenspel te staan? En is dat erg? Ellen zet in ‘Buitenspel’ de spelregels naar haar eigen hand. Met haar virtuoze types, spitse humor en innemende persoonlijkheid bouwt Ellen haar eigen universum. Waar ieder buitenbeentje een glansrol mag spelen. Omdat al ons geploeter en gemodder een kroontje verdient. Na afloop nazit met een hapje.

Ellen Dikkers 'Kleine Messi' gebundeld in boekvorm
In mei 2017 worden de columns die Ellen Dikker schrijft voor Het Parool gebundeld en in boekvorm uitgebracht. In de wekelijkse columns 'De Kleine Messi' beschrijft Ellen het leven van haar zoontje die opgenomen is in de jeugdopleiding van Ajax en de invloed daarvan op het gezin Dikker. Haar cabaret voorstelling ‘Buitenspel’ is ook gelinkt aan dit thema.

Donderdag 15 december / Aanvang: 20.15 uur / Toegangsprijs: € 15,00


MEER INFORMATIE EN BESTELLEN

Nieuw dit seizoen is de ticket service op de website van De Steenakker
waardoor je nu op ieder gewenst moment kaarten kunt bestellen.

Fijne feestdagen

We sluiten het jaar prachtig af en zijn blij met al twee keer een uitverkocht huis in dit seizoen. We wensen iedereen fijne feestdagen in huiselijke sferen!

 

vriendenpasWordt Huis-vriend van De Steenakker Het is mogelijk om een ‘Huisvriendenpas’ aan te vragen waarmee je o.a. op alle programma’s een korting krijgt.

Kijk op de website naar de mogelijkheden.

TIP! Geef een cadeaubon tijdens de feestmaand!
Nu verkrijgbaar in coupures van € 10,- € 15,- en € 25,-

Stuur een email vóór 20 december naar info@desteenakker.nl en je krijgt hem in een feestelijke envelop voor 24 december thuisgestuurd.

Kijk voor meer informatie op:

www.desteenakker.nl