De Steenakker uitgelicht

februari 2017

De feestdagen liggen achter ons.
Alle wensen zijn uitgesproken.
De lente kan zijn opwachting maken.
Tijd voor mooie muziek!

 

Ti An Guis

Ti An Guis

‘Estorias’

Het jonge wereldmuziek-ensemble presenteerde in 2016 haar derde programma ‘Estórias’. Ti An Guis heeft in rap tempo een plek verovert op de Nederlandse muziekpodia. Sinds 2011 reist de groep door wisselende muzikale landschappen van Europa, Azië en vooral Zuid-Amerika: alle kleuren, texturen, en ritmes absorberend die ze op haar weg tegenkomt.

De twee gitaren, contrabas en percussie zijn daarvoor een uitstekende combinatie. Maar het gezicht van Ti An Guis is zonder meer de innemende zangeres Lovorka. Met haar timbres, verschillende registers, talen en verschijning is zij het stralende middelpunt tijdens de swingende concerten van dit buitengewone kwintet. Op een originele manier wordt met folkmuziek een eigen geluid en expressie gecreëerd.

Een sublieme muzikale smeltkroes!
De jonge leden van Ti An Guis zijn afkomstig uit Mexico, Griekenland, Portugal en Kroatië. Zij ontmoetten elkaar op de conservatoria van Den Haag en Rotterdam.

Zondag 12 februari / aanvang 16.00 uur / Toegangsprijs € 17,50

Na afloop sfeervolle nazit met ‘Wereldse’ soep en Meet & Greet.

MEER INFORMATIE EN BESTELLEN

Nieuw dit seizoen is de ticket service op de website van De Steenakker
waardoor je nu op ieder gewenst moment kaarten kunt bestellen.

vriendenpasWordt Huis-vriend van De Steenakker Het is mogelijk om een ‘Huisvriendenpas’ aan te vragen waarmee je o.a. op alle programma’s een korting krijgt.

Kijk op de website naar de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op:

www.desteenakker.nl