De Steenakker uitgelicht

maart 2014

Door de straten - Marij van den Boom

Theater De Steenakker presenteert: ZONDAGMIDDAG 23 MAART 2014

Marij van den Boom heeft in Theater De Steenakker de laatste maanden druk gerepeteerd aan haar nieuwe theaterprogramma ‘Door de Straten’.
Op zondag 23 maart is om 16.00 uur de try out te zien.

Toegangskaart: € 10,-
Reserveren via ons contactformulier of via info@desteenakker.nl

Voor haar 4de soloprogramma is Marij geïnspireerd door de verhalen die ze hoort terwijl ze ‘door de straten’ loopt. Want het leven ligt op straat en achter elke deur schuilt een ander boeiend verhaal. Deze juweeltjes van verhalen zijn door Marij van den Boom omgezet naar pure en integere liedjes.

‘Door de Straten’ is een afwisselend muzikaal programma.
Marij ontroert, confronteert en laat je lachen!

Marij van den Boom wordt begeleid door een verrassend muzikaal trio; gitarist Kornelis Lievense, toetsenist Ruud de Grood en cellist Eva van de Poll. Regie is wederom in handen van Bart Vaessen, eigenaar van Theater De Steenakker.

www.youtube.com/watch?v=RxdlRzK6suA

Première:
29 maart 20.15 uur Theater De Lievekamp Oss

De Gelderlander: “Van den Boom intrigeert door pakkende luisterliedjes en recht voor zijn raap teksten die rechtstreeks uit haar vrouwenhart komen. Ze toont hierbij haar zangkwaliteiten en acteertalent, waarbij een prachtig sprekende lichaamstaal opvalt.”

Brabants Dagblad: “Van den Boom verstaat de kunst om wat haar zelf bezighoudt, over te brengen in mimiek en gebaar, maar vooral met haar stem. Schijnbaar moeiteloos maakt zij ingewikkelde melodische wendingen, schakelt ze van hoog naar laag en van volumineus naar minimaal. Van easy listening naar totaal-expressief.”

Kijk voor meer informatie op:

www.desteenakker.nl

 

Huistheater De Steenakker | Steenakkerstraat 5 | Haps |   info@desteenakker.nl