De Steenakker uitgelicht

maart 2017

Mike del Ferro & Claron MacFadden

Mike del Ferro & Claron MacFadden
‘Italian Opera Meets Jazz’

Een project van Mike del Ferro met medewerking van topsopraan
Claron McFadden.


‘Italian Opera Meets Jazz’ is een samenwerkingsverband tussen Mike del Ferro en het Metropool Orkest. In mei 2016 werd het voor het eerst live uitgevoerd in de grote zaal van Het Concertgebouw in Amsterdam. Op het programma staan nummers uit het belcanto repertoire, Napolitaanse liederen en aria’s, met het accent op Italiaanse componisten als Verdi en Puccini. Door jazzmaster Mike del Ferro en zes internationale arrangeurs bewerkt en geplaatst in een eigentijdse setting.

Naar het intieme Steenakker theater komen Mike en Claron natuurlijk zonder orkest. En daar zullen zij samen zonder twijfel voor een intense muziek ervaring zorgen. Opera met een jazzy swing én nummers uit het American Songbook, van klassiek tot standaards met improvisatie. Geen strak of zwaar programma en op het lijf geschreven voor de ‘muzikale globetrotter’ Claron McFadden. Een uniek concert!TIP!
Maak voorafgaand aan het concert een mooie lentewandeling door de buurtschap van de Steenakker. Foyer is open vanaf 14.00 uur. Koffie met lekkers staan klaar en er is (gratis) een wandelkaart verkrijgbaar!


Zondag 26 maart / aanvang 16.00 uur / Toegangsprijs € 19,50

Na afloop is er een sfeervolle nazit met ‘Italian hapjes meets Haps’

MEER INFORMATIE EN BESTELLEN

Nieuw dit seizoen is de ticket service op de website van De Steenakker
waardoor je nu op ieder gewenst moment kaarten kunt bestellen.

 

Zondag 30 aprilMuziek
Tuur Florizoone en
Didier Laloy

Een bijzondere combinatie. Tuur Florizoone op accordeon en Didier Laloy op bandoneon. Tegengestelden trekken elkaar aan! Dat wordt wel eens gezegd. En het is zeker waar voor deze twee in België zeer gewaardeerde muzikanten. Vlaams en Waals, Folk en Jazz.

Lees verder ->

Na afloop sfeervolle nazit en
Vlaamse soep.


Aanvang: 16.00 uur
Toegangsprijs: € 19,50

RESERVEREN

   

Zondag 7 meiMuziek
Jan Willem Roy

De Brabander Jan Willem Roy gaat op zijn nieuwste album Dry Goods & Groceries terug naar zijn roots: de Americana.
Op dit eerste Amerikaanse album in tien jaar brengt Roy de muziek waarmee hij zijn trouwe fanschare opbouwde en waarmee hij album na album lovende kritieken oogstte.

Lees verder ->

Na afloop sfeervolle nazit Brabantse bietensoep.

Aanvang: 16.00 uur
Toegangsprijs: € 19,50

RESERVEREN

 

vriendenpasWordt Huis-vriend van De Steenakker Het is mogelijk om een ‘Huisvriendenpas’ aan te vragen waarmee je o.a. op alle programma’s een korting krijgt.

Kijk op de website naar de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op:

www.desteenakker.nl