De Steenakker uitgelicht

mei 2016

 

Zondag 22 mei: Ons Plattelandsrondje

The great forest

Huistheater De Steenakker en Het Wisbroek in St Hubert organiseren een gecombineerde fiets-wandeltocht over het Duits lijntje en de oude buurtschap van de Steenakker. Duur ongeveer 1.30 uur. Beide locaties zijn open van 11.00 tot 16.00 uur.

Wandelen over het Duits lijntje met een ‘Spoorgids’ en vanaf Het Wisbroek verder met de fiets, die daar al voor je klaar staat! Met spannende verhalen en leuke verrassingen onderweg!! Geschikt voor het hele gezin. Deze activiteiten zijn gratis.
Start wandeling: 11.00 - 13.00 en 14.30 uur. Een kleine buitenvoorstelling van Theater Pimpernel en op ons terras singer- songwriter Anouk Balins. Tweede kopje is gratis. Met lekkernijen uit de streek.

Ons Plattelandsrondje: 2 dagen volop cultuur, historie en activiteiten op het Verrassende PlatteLand van Cuijk
47 Plattelandsbedrijven zijn op 21 en 22 mei open tussen 10.00-17.00 uur, tenzij anders aangegeven. Ze heten iedereen graag van harte welkom om hun bedrijf te komen bezoeken. Op elk bedrijf wordt tijdens het weekend een gratis activiteit aangeboden. Er zijn 8 routes uitgestippeld op basis van fietsknooppunten, bewegwijzerd via genummerde wit-groene borden. Je kunt de bedrijven (en activiteiten) ook bezoeken met de auto.

Meer info: www.onsplattelandsrondje.nl

Zondag 22 mei 2016
Jodymoon

Betoverende muziek

Jodymoon bestaat uit Johan Smeets en de uit Eindhoven afkomstige Digna Janssen. Zij zijn een singer-songwriter duo plus: ze leven en werken samen. Songs schrijven is voor hen een manier om zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen, een authentiek duo met een organische flow.

Zangeres Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets hebben inmiddels na 4 albums, met liedjes op de rand van pop, singer-songwriter, klassiek en folk, overtuigend bewezen dat ze blijvertjes zijn. Moeilijk in een hokje te plaatsen maar muziek die betoverend is! De recensies liegen er niet om.

Laat je meenemen in een unieke sound en liedjes die alles te maken hebben met persoonlijke verhalen, een warm thuis, vergeelde foto’s en simpele, diepe schoonheid. Met nieuwe songs op zak zal Jodymoon voor een afwisselende en intense zondagmiddag zorgen.

Jodymoon won de publieksprijs van de Grote Prijs van NL, gaf een reeks concerten in Canada, Duitsland en Italië en heeft in het diverse voorprogramma gespeeld van o.a. Joan Armatrading en Wende.

Kijk voor meer informatie op:
www.jodymoon.com

Na afloop sfeervolle nazit en Lente soep.

Aanvang: 16.00 uur
Toegangsprijs: € 17,50


Last minute actie: reserveer nu en je ontvangt een gratis kop huisgemaakte soep!


meer informatie en reserveren

 

De Steenakker heeft 70 zitplaatsen: wees er op tijd bij.

Kijk voor meer informatie op:

www.desteenakker.nl