De Steenakker uitgelicht

november 2017

Joia ‘Living It Now’ – zondag 12 november 2017

Het nieuwe seizoen is begonnen.

De eerste concerten waren uitverkocht, een hele mooie start!

In de komende concerten komen twee bijzondere vrouwen aan bod. De jonge en betoverende zangeres JOIA met haar cd debuut ‘Living It Now’. Met vijf sterren gewaardeerd door Music Maker. Een groot talent dat we in de gaten moeten houden, volgens o.a. Leo Blokhuis, Giel Beelen. JOIA speelt powerpop met een nostalgische twist en inhoud: ‘De liefde is groter dan hoe we die in deze tijd leven’.

Daarna is de beurt aan het op vele podia zowel in binnen- als buitenland bewezen zangtalent: Astrid Seriese. Vooral bekend geworden in tijden van Sonja Barend ‘Op zondag’. Ze brengt songs en poezië van o.a. Tom Waits, Billie Holiday, Elvis Costello. Samen met opvallende en bekwame gitarist: Erwin van Ligten. Twee muzikale belevenissen om naar uit te kijken.

In december staat Theatergroep Flint met muziektheater ‘Sal Ek Altyd Wit Wees’. Aan de hand van de poezië van de wereldberoemde Zuid Afrikaanse dichteres Antjie Krog. Haar poezië is verpletterend, heel persoonlijk, ruig en kwetsbaar. ‘Sal Ek Altijd Wit Wees’ is een multimediale voorstelling met medewerking van wereldberoemde musici: trombonist Wolter Wierbos en pianist Ernst Glerum. Acteur en zanger Felix Strategier vertolkt de poezië van Krog. Theatergroep Flint heeft als vaste speelplek de Roode Bioscoop in Amsterdam, waar Felix o.a. optrad met Maarten van Roozendaal. De poezië van Krog is een grote inspiratiebron voor vele kunstenaars, o.a. Wende Snijders. Een magische avond voor kerst. Na afloop drinken we graag samen een Zuid Afrikaans glas op de feestdagen!

 

zondag 12 novemebermuziek
Joia
‘Living It Now’


Na afloop sfeervolle nazit met hartverwarmende soep.

Aanvang: 16.00 uur
Toegangsprijs: € 17,50

RESERVEREN

   

zondag 26 novembermuziek
Astrid Seriese en Erwin van Ligten
‘Schatten’


Na afloop sfeervolle nazit met huisgemaakte Indische soep.

Aanvang: 16.00 uur
Toegangsprijs: € 17,50

RESERVEREN

 
 

donderdag 14 decembermuziektheater
Theatergroep Flint
‘Sal Ek Altyd Wit Wees’


Na afloop nazit met Afrikaanse hapjes en een glas op de feestdagen.

Aanvang: 20.15 uur
Toegangsprijs: € 19,50

RESERVEREN

       

Gebruik de ticket service op de website van De Steenakker
waarmee je op ieder gewenst moment kaarten kunt bestellen.

vriendenpasWord Huis-vriend van De Steenakker Het is mogelijk om een ‘Huisvriendenpas’ aan te vragen waarmee je o.a. op alle programma’s een korting krijgt.

Kijk op de website naar de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op:

www.desteenakker.nl