De Steenakker uitgelicht

oktober 2016

Programma 2015/2016

Micheline van Hautem &
Erwin van Ligten

‘A LA CARTE’

Het publiek beslist in het spitsvondige nieuwe programma van Micheline & Erwin ‘A la carte’. In deel 1 – het voorgerecht – kun je kiezen door vooraf een email naar Micheline info@michelinemusic.com te sturen met daarin vermelding Haps en je keuze Brel, Piaf of Trenet. Het hoofdgerecht, deel 2, kiest je ter plekke uit een lijst met liederen geselecteerd uit CD’s van Micheline & Erwin: Chocolat, La Musique en Crème de la Crème. Als toetje maakt je een keuze uit songs die Micheline & Erwin uit hun mouw schudden terwijl je erbij staat: van Dolly Parton & Joan Osborne tot The Beatles & The Stones.

Zondag 6 November 2016 / Aanvang: 16.00 uur / Toegangsprijs: € 17,50


MEER INFORMATIE EN BESTELLEN

 

donderdag 17 novembertry-out Nieuwsjaarsconference
Rob Scheepers
‘2016 Uitgescheept’

Brabander Rob Scheepers (Sterksel) beleefde een stormachtige introductie in de Nederlandse theaters. Voor de razend succesvolle nieuwjaarsconferences was geen kaart meer te verkrijgen. Hij won de Padoem Patsss Oneliner Extravaganza, waarop hij mocht aanschuiven bij DWDD.

Lees verder ->

Na afloop sfeervolle nazit met Brabants Hap(s)je.

Aanvang: 20.15 uur
Toegangsprijs: € 15,00

   

donderdag 15 decembercabaret try-out
Ellen Dikker
‘Buitenspel’

In haar vijfde soloshow ‘Buitenspel’ vraagt Ellen zich af wanneer je succesvol bent. Als je in een dikke auto rijdt? Als je in een groot huis woont? Als je veel facebookvrienden hebt? Als je op televisie komt? Als je kinderen hoogbegaafd zijn? Iedereen wil meetellen. Gaat voor de hoofdprijs.

Lees verder ->

Na afloop sfeervolle nazit met knabbel en hapje.

Aanvang: 20.15 uur
Toegangsprijs: € 15,00

RESERVEREN

 

Nieuw dit seizoen is de ticket service op de website van De Steenakker
waardoor je nu op ieder gewenst moment kaarten kunt bestellen.

vriendenpasWordt Huis-vriend van De Steenakker Het is mogelijk om een ‘Huisvriendenpas’ aan te vragen waarmee je o.a. op alle programma’s een korting krijgt.

Kijk op de website naar de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op:

www.desteenakker.nl