De Steenakker uitgelicht

oktober 2016

Pete Lincoln

Pete Lincoln

Zanger van legendarische glamrockband THE SWEET geeft uniek solo concert in De Steenakker

Pete Lincoln heeft een indrukwekkende staat van dienst. Hij heeft de wereld rondgetoerd met grote namen als Sir Cliff Richard, Tina Turner, Shakin’ Stevens en Dannii Minogue, om er maar een paar te noemen. Van 1996 tot en met 2005 was Pete frontman van de zeventiger jaren band Sailor, bekend van de hits ‘Glass of Champagne’, ‘Girls, Girls, Gilrs’ en ‘Traffic Jam‘.

In 2005 werd Pete gevraagd om ‘The Sweet’ te komen versterken, en tot op de dag van vandaag toert hij met deze band de hele wereld over als lead zanger en basgitarist. The Sweet is bekend van hits als ‘Fox on the Run’, ‘Love is like Oxygen’ en ‘Ballroom Blitz’. In juni 2016 stond The Sweet als headliner op het podium van het Zoks Festival. Pete treedt in De Steenakker solo op met een aantal van deze hits, een mix van jaren zeventig nummers en eigen repertoire. Een feest van herkenning! Afgelopen zomer had hij met ‘In a Heartbeat’ een nummer 1 hit in Duitsland (…).

Hij komt voor het eerst voor twee solo concerten naar Nederland,
één in Hilversum en één in Haps. Don’t miss it!!!


Eerder had De Steenakker (wegens succes twee keer) leadzanger met wereldfaam Mick Wilson (10cc). In tijden van vele tributes aan grote namen uit de muziekgeschiedenis vindt de Steenakker haar eigen weg met artiesten die spelen in legendarische bands die nog steeds bestaan en optreden. Muzikanten met een dijk aan ervaring en waarvan de muzikaliteit de toeschouwer betoveren in een uniek en intiem concert op het podium van De Steenakker. Om nooit te vergeten!

Donderdag 13 oktober / Aanvang: 20.15 uur / Toegangsprijs: € 19,50

MEER INFORMATIE EN BESTELLEN

Na afloop is er een nazit in zeventiger jaren sfeer en Meet & Greet.

Nieuw dit seizoen is de ticket service op de website van De Steenakker
waardoor je nu op ieder gewenst moment kaarten kunt bestellen.

vriendenpasWordt Huis-vriend van De Steenakker Het is mogelijk om een ‘Huisvriendenpas’ aan te vragen waarmee je o.a. op alle programma’s een korting krijgt.

Kijk op de website naar de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op:

www.desteenakker.nl