Vrijdag 7 juli 2017

Vrijdag 7 juli 2017
Muziektheater

Trammelant

‘De Roos van Wanja’


Aanvang: 20.30 uur
Toegangsprijs: GratisMeer informatie →

Programma 2016/2017

In De Steenakker kun je van dichtbij aan de oorsprong staan van voorstellingen en concerten op weg naar succes! Ook in het nieuwe seizoen kom je speciale talenten, grote namen en zeer diverse stijlen tegen.De cabaretvoorstellingen zijn try-outs. In de muziekserie maak je een reis om de wereld van Pop, Americana, Folk, Singer – Songwriter, Chansons tot ‘Opera meets Jazz’. Een uitzonderlijke serie, zorgvuldig geselecteerd op puur, eigen en hoge kwaliteit.

Met dank aan Schouwburg Cuijk en Chris Tangelder.

In ons huiselijke theater zijn voorstellingen en concerten belevenissen die je bijblijven. Het zijn intieme ontmoetingen tussen het publiek en de artiesten. Wij heten je graag van harte welkom in onze woonboerderij waar we in de voormalige paardenstal een foyer en op de hooizolder een sfeervolle theaterzaal hebben gebouwd. De koffie staat klaar!’ (1ste kopje gratis)

De theaterzaal is via een makkelijk begaanbare trap bereikbaar (helaas geen lift). De zaal heeft een tribune met 70 stoelen en een vlakke speelvloer. Na aanvang is de toegang gesloten tot zowel de foyer als de theaterzaal. Kom op tijd!

Elles en Bart

programma Huistheater De Steenakker