Vrijdag 24 mei 2019

Vrijdag 24 mei 2019
Folk pop

The Good Lovelies


Aanvang: 20.30 uur
Toegangsprijs: € 17,50Meer informatie →

Zondag 30 juni 2019

Zondag 30 juni 2019
Tango/Latin/Jazz

Izaline Calister met Tocar


Aanvang: 15.30 uur
Toegangsprijs: € 19,50Meer informatie →

Programma 2018/2019

Met een goed seizoen achter de rug gaan we met vertrouwen het vijfde in. We ontdekken steeds beter waar de kracht ligt van ons podium en hoe we de juiste artiesten vinden. Fijn dat we zo nu en dan tips krijgen zoals van Henk Roelofs en Jan Janssen.

In een reis om de wereld met vele stijlen en zeer getalenteerde artiesten met een passie voor muziek. Met drie belangrijke eigenschappen: intens, intiem en puur! Klassiek, Jazz, Pop, Folk, Roots, Americana en Singer-Songwriters. Met verrassende crossovers naar poëzie, storytelling, beeld en film. Van alle leeftijden en dit seizoen vaker verrassend jong!

Bekijk het programma en je wilt vast vaker komen (…). Word Huisvriend van ons huistheater! Voor € 30,- steun je ons theater en daarvoor ontvang je een Huisvrienden pasje dat 1 jaar recht geeft op € 2,50 korting op alle entreekaartjes, ontvang je leuke extra’s tijdens je bezoeken en incidenteel een exclusieve nieuwsbrief met foto’s en weetjes over de artiesten. En voor het nieuwe seizoen word je in de gelegenheid gesteld om als eerste te boeken!

In ons huiselijke theater zijn voorstellingen en concerten belevenissen die je bijblijven. Het zijn intieme ontmoetingen tussen het publiek en de artiesten. Wij heten je graag van harte welkom in onze woonboerderij waar we in de voormalige paardenstal een foyer en op de hooizolder een sfeervolle theaterzaal met 70 zitplaatsen hebben gerealiseerd. De koffie staat klaar! (1ste kopje, garderobe en parkeren gratis).

De theaterzaal is via een makkelijk begaanbare trap bereikbaar (helaas geen lift). Na aanvang is toegang alléén mogelijk onder begeleiding van de zaalwacht. Kom op tijd!

Elles en Bart

programma Huistheater De Steenakker