13, 14, 18, 19 en 20 mei – Text Free – ‘Realitijd’

theater

Text Free

‘Realitijd’

Theatergroep Text Free uit Cuijk brengt nieuwe voorstelling ‘Realitijd’

De voorstelling is op 13, 14, 18, 19 en 20 mei te zien in ons huistheater. Aanvangstijd 20.15 uur. Alléén zondag 14 mei is een matineevoorstelling en begint om 15.00 uur. Aanvangstijd 20.15 uur. Entree: € 12,50 inclusief kop koffie/thee.

Het is een tijd stil geweest rondom Text Free. Maar de spelersgroep is enorm enthousiast om weer ‘de vloer op te gaan’. Dit keer komt Text Free met een geheel eigen productie: Realitijd, een ratjetoe van dierenliefde en mensenleed’. Realitijd is geen toneelvoorstelling maar een kleinkunst programma. Met teksten, sketches en liedjes die luchtig of indringend zijn en die gaan over dierenliefde, mensenleed en over van alles wat daartussen zit (…). Teksten en liedjes zijn van eigen hand en een aantal is van Peter Evers. De liedjes zijn prachtig op muziek gezet door Maurits de Boer en worden door hem op de vleugel begeleid.

Text Free bestaat uit Johan Peters, Henk Roelofs, Jacqueline Rutten en Harrie Vullings. Gastspeelster is Janneke Kusters. De regie is in handen van Hanni de Groodt.

In de intimiteit van ons sfeervolle huistheater wordt het genieten van Realitijd!


Na afloop is er een nazit met ‘knabbel en babbel’.


Aanvang: 20.15 uur (zondag 14 mei om 15.00 uur)
Toegangsprijs: € 12,50