The Good Lovelies – vrijdag 24 mei 2019

The Good Lovelies

folk pop

The Good Lovelies (CAN)

Een optreden The Good Lovelies is een waar feest en een groot genoegen om mee te maken. Een uitspraak als ‘de som der delen is meer dan …’ is zeker van toepassing op de muzikaliteit van de drie uit Canada afkomstige zangeressen. Kerri Ough, Sue Passmore en Caroline Brooks zijn immens getalenteerde vocalisten en songwriters. Hun stemmen verweven zich moeiteloos in prachtige harmonieën, krachtig en puur, organisch en inspirerend. Een optreden van The Good Lovelies ervaar je van indrukwekkend tot ongeëvenaard.

De drie zangeressen kwamen voor het eerst in 2006 voor een eenmalige uitvoering bij elkaar en hebben sindsdien vier studioalbums, een paar EPs, een livealbum en een kerstmis collectie uitgebracht. Aan hun muzikale oorsprong in de folk-roots hebben ze een rijkdom aan stilistische achtergronden toegevoegd, variërend van een vleugje pop, roots, jazz tot zelfs hiphop. Maar hun geluid blijft herkenbaar, ook nu zij zich verder ontwikkelen in hun meest toegankelijke en door pop-beïnvloedde muziek.

Heerlijke muziek om je mee te laten voeren op een zwoele lenteavond in mei (…). Daarom doen we het dit keer anders, niet op zondagmiddag maar op vrijdagavond. We creëren een lekker sfeertje. Na het concert ben je van harte welkom om te chillen in de tuin. In verband met de afsluiting van ons vijfjarig jubileum – feestjaar zijn alle drankjes slechts € 1,-.

Youtube: “I See Gold” (Official Video)

Kijk voor meer informatie op:
www.thegoodlovelies.com


Vóóraf en na afloop chillen in de tuin. Met ‘Aan Tafel’


Datum: Vrijdag 24 mei 2019
Aanvang: 20.30 uur
Toegangsprijs: € 17,50 (inclusief kop koffie/thee, garderobe en parkeren)