Land van Cuijk

Ons Plattelandsrondje op zaterdag 16 en zondag 17 mei

Vrijdag 15 mei 2015

8 prachtige fietsroutes door het hele Land van Cuijk.

Huistheater De Steenakker is op zondag 17 mei open en viert de verjaardag van de koningin met een Maxima-dag! In de theaterzaal is een verkleedfeestje, er worden statieportretten gemaakt en er is doorlopend een workshop theaterspelletjes voor het hele gezin!
Entree € 4,- tussen 14.00 en 16.30 uur.

Aan Ons Plattelandsrondje nemen 42 verrassende plattelandsbedrijven deel. De fietsroutes zijn op basis van de fietsknooppunten en bewegwijzerd via de genummerde wit-groene borden. Je kunt 2 dagen genieten van natuur, cultuur, historie en diverse activiteiten (gratis, tenzij anders vermeld).

Huistheater De Steenakker ligt aan het Rondje over ’t Broek van Haps naar Wanroij, St Hubert en Mill. Naast bovengenoemde activiteiten kun je in De Steenakker de hele dag door prinsen en prinsessen maskers maken, wandelen over het Duits lijntje (gratis wandelkaart), een koninklijk eitje tikken en ontspannen op het terras.

Andere deelnemende bedrijven aan ‘Rondje over ’t Broek’ zijn ’t Boerenwinkeltje in Wanroij, Koken en eten met Elly en Ferry in Mill en Landgoed de Barendonk in Beers.

Kijk voor meer informatie op: www.onsplattelandsrondje.nl. Ook voor het downloaden van de routekaart(en).

Terug naar nieuwsoverzicht

Maskers