Land van Cuijk

Re-connect, Be-inspired

zondag 04 juni 2023

NIEUW!!!

'Re-connect, Be-inspired' 

Voorafgaand aan het concert van Sanne Rambags is er een mogelijkheid om een workshop te volgen. Voor een totaal beleving om eerst af te stemmen op jezelf: jezelf te verkennen, te verbinden en te inspireren!

Programma:

12.30 Inloop en ontvangst met koffie, thee, iets lekkers

13.00 Workshop: Runes-Soundhealing-Meditatie. Begeleiding: Annelies Theelen. De Runes Soundhealing is een ceremonie waarin je een reis maakt aan de hand van de 24 runenklanken die horen bij de wervels van de wervelkolom. Deze klanken zijn verbonden met je organen, het water in je lichaam en de 12 heilige klanken in deze ceremonie. Na enkele yoga oefeningen volgt een meditatie die ondersteund wordt door de klanken van de Monocord, met daarbij de runenklanken. Ervaring in meditatie of mantra zingen hoef je niet te hebben! Het gaat om jouw klank, die resoneert op oude klanken en die je lichaam in een oorspronkelijke trilling of frequentie kan brengen. Je ware potentieel kan er door worden geopend: je lichaam en geest herstelt en (her)vindt zijn natuurlijke balans. Deze ceremonie vindt zijn oorsprong in oude Keltische en Germaanse tradities. Na afloop is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

Annelies: "Een visioen vertelde mij: Find the twelve sacred sounds on the Spinal Cord and if you make these sounds with the people they can change there own DNA." 

Annelies is 'Elder' bij de wereldwijde KIVA ceremonie. Info: Facebook Annelies Theelen Runes Soundhealing, website http://kiva-wisdomkeepers.com   Sinds december 2022 reist de documentaire 'The Call of the Wisdomkeepers' langs de bioscopen en trekt uitverkochte zalen. 

15.00 Einde of Pauze voor diegene die ook naar het concert van Sanne Rambags gaan. ​

De kosten voor deze workshop bedraagt € 25,- (inclusief koffie/thee/water, fruit of snack. Er is plek voor 10 personen. Wacht dus niet te lang! 

Tickets workshop:  http://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/re-connect-be-inspired

Neem een (yoga)matje, dekentje en eventueel 'n kussentje mee als dat prettig voor je is. En trek comfortabele kleding aan. 

Het is aan te raden om ook het concert van Sanne Rambags te bezoeken. Sanna (29 jaar) volgt sterk haar intuïtie en spiritualiteit in haar professie als muzikant, (jazz) zangeres en sing & songwriter. Ze betovert inmiddels wereldwijd het publiek met haar muziek en zang. Kijk op het programma voor meer info en tickets. Boek je zowel voor de workshop als het concert dan ontvang je na afloop van het concert een kop huisgemaakte soep! (gratis)

Tickets Sanne Rambags: http://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/sanne-rambags-album-release-tour-sis

In de foyer is een expo te zien van de dierenstenen van Marloes de Kok en foto's van de stiltewandelingen van Elles van Loenen. Oorspronkelijk stond er een 2de workshop 'Zing je Vrij' en een stiltewandeling gepland. Door omstandigheden kunnen deze helaas niet doorgaan. 

In het nieuwe seizoen volgen meer 'Re-connect, Be-inspired' dagen. Iedere keer met andere invulling, een bijzondere artiest, een programma passend bij het seizoen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. 

 

Terug naar programma-overzicht

Maskers