Land van Cuijk

Yoga en healing Dayu en Annelies

donderdag 07 september 2023 — zaterdag 09 september 2023 Huistheater De Steenakker

DAYU PURNAMAWATI
Dayu brengt in de nazomer weer een bezoek aan Nederland én de Steenakker!!!

Yoga en Healing programma  -  Oost ontmoet West

Donderdag 7 t/m zaterdag 9 september

Met persoonlijke healings en yoga van Dayu en runen-klank-meditatie door Annelies Theelen.

Ida Ayu Putu Purnamawati, oftewel Dayu stamt uit een oude familie van Hindoeïstische hoge priesters en genezers in Klungkung, Oost Bali. Al in haar jeugd heeft Dayu een diep spiritueel verlangen en beoefend zij dagelijkse meditatie en yoga. Die deelt ze op Bali in een klein spiritueel centrum middels yoga en retraites. Dayu leeft als priesteres een bescheiden leven van mededogen en dienstbaarheid. Een leven dat gevoelig en gericht is op de behoeften van anderen, open, betrokken en toegankelijk. Het dagelijkse leven en het mystieke leven, de mens en het heilige, de samenleving en de beleving van spiritualiteit zijn daarbij nauw met elkaar verbonden.

Dayu’s benadering van spiritualiteit is in de puurste vorm ‘de weg van het hart’. Zij past een praktische benadering toe om de banden los te maken die ons binden en conditioneren. Het is een diepe persoonlijke ervaring van zuivering, een transformatie om bewust te worden dat we als een volledig ‘gerealiseerd mens’ uiteindelijk samenvloeien in het goddelijke.

 Je bijdrage kan middels een donatie in de daarvoor bestemde bus. 

 

YOGA met RUNEN-KLANK-MEDITATIE  

Het programma begint met yoga oefeningen. Dayu deelt haar kennis, energie en werkt met mantra’s, mudra’s, ademhalingsoefeningen en lichte fysieke asana’s die bij kunnen dragen aan zelfheling. Gesproken taal is Engels, met ondersteunende vertaling in het Nederlands.

Daarna volgt de runen-klank-meditatie door Annelies Theelen. In deze ceremonie maak je een reis aan de hand van de 24 runenklanken die horen bij de wervels van de wervelkolom. Deze klanken zijn verbonden met je organen, het water in je lichaam en de 12 heilige klanken in deze ceremonie. De meditatie wordt begeleid door klanken van de Monocord. Ervaring in meditatie of mantra zingen hoef je niet te hebben! Het gaat om jouw klank, die resoneert op klanken die je lichaam herinnert aan trillingen uit het verleden. Je potentieel kan er door worden geopend: je lichaam en geest (her)vindt zijn balans en transformeert. Deze ceremonie vindt zijn oorsprong in oude Keltische en Germaanse tradities. Na afloop is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

Annelies: "Een visioen vertelde mij: Find the twelve sacred sounds on the Spinal Cord and if you make these sounds with the people they can change there own DNA." 

 

Er is plek voor 10 personen. Wacht niet te lang! Reserveren kan via email naar info@desteenakker.nl  Do 7 en vrij 8 sept, aanvang 19.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur.

Neem een (yoga)matje, dekentje en eventueel 'n kussentje mee. En denk aan comfortabel zittende kleding. De les is geschikt voor iedereen. Je bijdrage kan middels een donatie in de daarvoor bestemde bus. 

 

PERSOONLIJKE HEALING 

Dayu geeft op do 7, vrij 8 en za 9 sept massage-healings om 11.00, 13.00 en 15.00 uur. Afspraak maak je via email naar info@desteenakker.nl  

Zorg dat je 10 minuten voor de afspraak aanwezig bent. Aanbellen aan de voordeur. Denk aan een handdoek en eventueel een badjas. Een healing duurt 1 tot 1,5 uur *  Na afloop kun je douchen en/of nog wat relaxen in de meditatie ruimte.

* Dayu werkt met haar healings vanuit het hart, dat doet ze in het moment, in flow. Daardoor kunnen afgesproken tijden in de praktijk soms iets anders uitvallen. Daarvoor vragen we je begrip. Je bijdrage kan middels een donatie in de daarvoor bestemde bus. 

Voor vragen over de yoga en de healings kun je een email sturen naar: annetheelen@hotmail.com. 

 

Meer informatie:

KIVA ceremonie. Dayu en Annelies zijn beide 'Elder' (wisdomkeepers) bij de wereldwijde KIVA ceremonie. Sinds december 2022 reist de documentaire over 'The Call of the Wisdomkeepers' langs de Nederlandse bioscopen en trekt uitverkochte zalen. Info: http://kiva-wisdomkeepers.com

Dayu Purnamawati:  www.the-heart-of-spirituality.com  Facebook: Annelies Theelen Runes Soundhealing.

 

 

 

Terug naar programma-overzicht

Maskers