Land van Cuijk

Rob Scheepers try-out Weerlicht

zondag 10 maart 2024 Huistheater De Steenakker

Hij komt, hij komt...
Rob Scheepers met cabaretvoorstelling 'WEERLICHT! (try-out)   UITVERKOCHT!

NIEUWS:
Voor deze gelegenheid heeft onze huisfotograaf Peter Beijers twee foto afdrukken gemaakt van een portret van Rob, gemaakt tijdens een eerdere voorstelling in de Steenakker. 
Deze foto wordt verloot onder de bezoekers! Het is een prachtige zwart/wit foto van 40x40 , professioneel afgedrukt op dibond en met ophanghaak. Gesigneerd door Rob Scheepers. 
Wie wil zo’n unicum nou niet?
Koop zondag voor aanvang lootjes. Te koop voor € 3,- per stuk en twee lootjes voor € 5,-

We verzoeken je om hiervoor contant en het liefst gepast geld mee te nemen.

Cabaret try-out 'Weerlicht'. Zondag 10 maart, aanvang 15.30 uur (try-out).
Het wordt de vijfde show op een rij waarmee Rob naar de Steenakker komt, en iedere keer is het weer snel uitverkocht. Wees er als het 'weerlicht' bij. Onze nieuwsbrieflezers krijgen als eerste de kans om kaartjes te kopen! Schrijf je in via de link op de Homapagina.  

WEERLICHT
We zijn de afgelopen jaren een bang volkje geworden. Bang voor de bliksem, terwijl de donder nog in geen velden of wegen te horen is. Dat heeft nu wel lang genoeg geduurd, volgens Rob. Het is bovendien nergens goed voor. Je zorgen maken om iets wat misschien ooit wellicht zou kúnnen gaan gebeuren is verspilde tijd.

Gebruik je energie liever om bij bliksem de gordijnen juist te openen, je kop naar buiten te steken en te gaan dansen in de regen. Want aan het einde van iedere donkere nacht wordt het vanzelf weer licht.

Meer info: http://www.robscheepers.com/

TICKETS:
http://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/rob-scheepers-weerlicht-try-out

 

“Met Bekant (red. vorige voorstelling) zet rasverteller Scheepers een evenwichtige cabaretshow neer, met kop en staart, ver voorbij het tonpraten waar hij ooit groot in werd.” (Eindhovens Dagblad)

 

Terug naar programma-overzicht

Maskers