Land van Cuijk

Kletskoppen 'Vuile Was' Toneel

zaterdag 12 november 2022 — zondag 20 november 2022 Huistheater De Steenakker

Kletskoppen speelt ‘Vuile Was’

In deze tragikomedie passeren kleine en grote levenskwesties de revue. Zoals hechting, patronen, scheiding, werkloosheid, carriere, geld, verslaving, mantelzorg en levensbeëindiging. Daar doorheen geregen zit de vertroebelde relatie tussen twee broers en hun zus, die alle drie het beste van het leven en hun onderlinge relatie proberen te maken maar die vastzitten in hun levensloop. Blijft de vuile was binnen of wordt hij buiten gehangen?

De acteurs Greet Vos, Marco van Dijk en Johan Koeleman komen als broers en zus samen in hun ouderlijk huis. Daar woont hun zieke moeder nog altijd samen met de oudste broer Benjamin als mantelzorger. Alle drie hebben ze een eigen leven geleid. Of ze daarin succesvol waren is de vraag die hun bezighoudt. Ze hebben elkaar al lang niet meer gezien. Het samenzijn in het ouderlijk huis brengt hun karakter en dieper liggende eigenschappen naar boven.

Na de succesvolle reeks monologen die de drie acteurs in 2021 op de planken brachten onder de titel ‘Kletskoppen’ heeft het gezelschap besloten onder deze naam door te gaan en nieuw repertoire te brengen. ‘Vuile Was’ is hun tweede productie. 

Kom kijken en beleef het mee!

'Vuile Was' is een eigentijdse tragikomedie, onder regie van Bart Vaessen, styling van Elles van Loenen, fotografie en flyer van René Maagdenberg. De uit Nijmegen afkomstige acteurs zijn (semi) professioneel en hebben speelervaring in diverse stijlen en disciplines in het theater vak. Bart en Elles zijn de eigenaren en initiatiefnemers van de Steenakker. Beide hebben een beroepsachtergrond in het theater. 

Speeldata:

  • Za 12 november  14.30 uur  Premiere 
  • Zo 13 november  14.30 uur  UITVERKOCHT
  • Za 19 november  14.30 uur  UITVERKOCHT
  • Zo 20 november  14.30 uur  UITVERKOCHT

Na afloop is er een sfeervolle nazit en huisgemaakte, Benji Pompoensoep.

Toegangsprijs: € 17,50 inclusief kop koffie/thee bij de ontvangst.

TICKETS: http://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/desteenakker

Terug naar programma-overzicht

Maskers