Land van Cuijk

Re-connect, Be-inspired

zondag 19 november 2023 Huistheater De Steenakker

NIEUW!!!

'Re-connect, Be-inspired' 

Bezinning en bezieling. Jezelf verkennen, verbinden en helen. En geinspireerd raken door kunst, cultuur, literatuur, muziek en religie.

Ochtendprogramma  =  VOLGEBOEKT! Kijk naar een andere datum.
Voor het middagprogramma zijn nog tickets!

  • 10.30 uur  Inloop. Ontvangst met thee, fruit en snack. Voorhuis
  • 11.00 uur  Runen-Klank-Heling-Meditatie door Annelies Theelen. De Runen-Klank-Heling is een ceremonie waarin je een meditatieve reis maakt aan de hand van de 24 runenklanken die horen bij de wervels van de wervelkolom. Deze klanken zijn verbonden met je organen, het water in je lichaam en de 12 heilige klanken in deze ceremonie. Ervaring in meditatie of mantra zingen hoef je niet te hebben! Het gaat om jouw klank, die resoneert op oude klanken die je lichaam in een oorspronkelijke trilling of frequentie kan brengen. Je lichaam en geest herstelt en hervindt zijn natuurlijke balans. Deze ceremonie vindt zijn oorsprong in Keltische en Germaanse tradities. Na afloop is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.
  • 13.30 uur  Einde of lunchpauze voor diegene die naar het filmconcert van Jaco Benckhuijsen gaan. ​Mogelijkheid wandeling naar de verstilde natuurvijver bij de Steenakker. Er is een expo te zien van de dierenstenen van Marloes de Kok en foto's van Elles van Loenen. 

Annelies: "Een visioen vertelde mij: Find the twelve sacred sounds on the Spinal Cord and if you make these sounds with the people they can change there own DNA."

Annelies is wisdomkeeper bij de wereldwijde KIVA ceremonie. De documentairefilm 'The Call of the Wisdomkeepers' trok afgelopen jaar volle bioscopen en filmzalen. Website http://kiva-wisdomkeepers.com  


Investering in jezelf voor de Runen-Klank-Heling bedraagt € 25,- (inclusief  thee, fruit en snack. Te voldoen op de dag zelf in de daarvoor bestemde bus. Er is plek voor 10 personen. Opgeven kan via email naar info@desteenakker.nl. 

Neem een (yoga)matje, dekentje en eventueel 'n kussentje mee. En trek comfortabele kleding aan. 

Boek je óók voor het filmconcert dan staat voor € 12,50 een lunch voor je klaar met huisgemaakte vegetarische soep met brood, een worstenbroodje of groentenpasteitje, koffie en thee.


Middagprogramma

  • 14.30 uur  LIVE Filmconcert 'Man in het Wild', Ticket € 21,50. Theaterzaal
    Het concert wordt ingeleid door Jaco Benkhuijsen n.a.v. zijn boek (inbegrepen). 

Het is aan te raden om ook het filmconcert van Jaco Benckhuijsen te gaan. Jaco gaat jaarlijks op een soort van queest en peddelt dan in zijn eentje met zijn zeekajak drie weken langs de desolatie kusten van o.a. Vuurland, Groenland en de Aleoeten. Van de beelden die hij daarbij opnam is een een film gemaakt. Zijn indrukken heeft hij op muziek gezet en over zijn ervaringen heeft hij een boek geschreven. Een indrukwekkend en uniek project! 

Info&Tickets filmconcert 'Man in het Wild' zie programma: 
http://www.desteenakker.nl/programma-23-24/19-11-2023-filmconcert-jaco-benckhuijsen/

 

In de serie Re-connect, Be-inspired:

  • 17 dec Keltische midwinter viering met Schotse singer & songwriter Julie Scott.
  • 28 jan Boeddhisme met Tibetaanse monnik en kunstschilder Tashi Norbu.
  • 9 mei Hemelvaart: lezing Vlaamse schrijver Geert Kimpen over Maria Magdalena.

Vast onderdeel is het ochtendprogramma met de Runen-Klank-Heling-Meditatie van Annelies Theelen. De programmaonderdelen zijn apart te boeken. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de link op de homepagina.

 

 

Terug naar programma-overzicht

Maskers