Land van Cuijk

Algemeen

Het verblijf en het programma is bij Theater De Steenakker te veraangenamen of nog feestelijker te maken met en lunch of een exclusief diner.
Daarbij maakt de keuken van het theater gebruik van een huiskok of een hoogwaardige traiteur. De ingrediënten komen veelal uit de eigen moestuin of zijn afkomstig uit de streek.

Bij de koffie kun je een punt Hapse Non bestellen. Hapse Non wordt gemaakt door een Brabantse bakker: D’n Bekker, gelegen aan de Kerkstraat in Haps. Hapse Non is een streekproduct met krenten, rozijnen, banketbakkersroom en amandelspijs. Het kent een eigen verhaal uit de tijd dat nonnen, zusters van de liefde genaamd, vanuit hun klooster in Haps invloed hadden op de gemeenschap en het onderwijs op de basisschool verzorgden.

Trots zijn we dat we dit voorjaarseizoen, in samenwerking met kwaliteitstraiteur Martien Bos, onze gasten een zeer exclusief streekbuffet kunnen aanbieden!

Aspergebuffet met zeer bijzondere ham, volgens oude traditie door topchef René Brienen, gegaard in een hooikist. De ham is afkomstig van het Livar varken, dat vrij kan rondlopen bij een Limburgse Abdij. René is topchef bij sterrestaurant Brienen aan de Maas.

Deze ham werd enige weken geleden in De Wereld Draait Door aan tafel bij Mathijs van Nieuwkerk en Paul de Leeuw door Robert Kranenborg en René Brienen geserveerd.
 

Dit topstreekbuffet is exclusief te boeken met een cultureel programma bij De Steenakker. Heb je iets bijzonders te vieren, of gewoon zin in een heerlijk uitje met uw vrienden, familie, collega’s of netwerk? Stuur een mail of bel naar 0485-310920

Lunches

Lunch Steenakker
Buffet met huisgemaakte soep en vers ambachtelijk belegd boerenbrood en broodjes met garnituur, koffie, thee, (karne)melk en vers fruit. € 15,50 p.p.
Andere lunches op aanvraag.

Diner
Buffet met huisgemaakte Afrikaanse, Indische of Mediterrane gerechten € 24,50 p.p.

Zin om zelf en samen met je gasten te kokkerellen en genieten van een luxe barbecue? Dat kan buiten op het terras of in het buitenpaviljoen. Prijs op aanvraag.
Andere diners op aanvraag.

Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en exclusief BTW

Maskers