Land van Cuijk

Rieany Plus

zondag 19 mei 2024 Huistheater De Steenakker

NIEUW, van try-out naar PREMIERE!  Start van de theatertour 'RIEANY PLUS' 

RIEANY PLUS 

Rieany Plus bestaat uit drie bevlogen en eigenzinnige muzikanten die van het lied zingen en spelen een kunst hebben gemaakt. Een trio met een rijk verleden in het Nederlandse club- en theatercircuit:

Met:
Rieany Janssen: zang. Regionaal bekend van Midnight Hour, Boerenleenband, Rienne Va Plus
Jan Hendriks: gitaar en zang. Bekend van Doe Maar, Boudewijn de Groot, Jack Poels
BJ Baartmans: gitaar, mandoline, slidegitaar en zang. Bekend van o.a. Jack Poels, Frans Pollux, JW Roy, én 'Snarenplukkers' (21 april met Maarten Auweneel in de Steenakker).

In de voorstelling RIEANY PLUS hoor je liedjes van het album 'Songs for Rieany Plus'. Jan Hendriks en BJ Baartmans arrangeerden en produceerden 12 liedjes, geschreven door een bijzonder gezelschap songwriters. Zij schreven een aantal songs vanuit het perspectief van de andere sekse, vanuit een ander gender. Dit leverde  een geweldig repertoire op, dat op het lijf geschreven is voor zangeres Rieany. In diverse stijlen met Americana, reggae en folky popsongs met intrigerende teksten zowel in het Engels als Nederlands.

Met nummers van Boudewijn de Groot, Gé Reinders, Jack Poels, Jan vd Meij, JP den Tex, Wouter Planteijdt, Eric van Dijsseldonk, BJ Baartmans, Philip Kroonenberg, Jan Hendriks, Björn van der Doelen, Jan van Bijnen en Iain Matthews. 

Ticketprijs € 17,50 inclusief kop koffie of thee bij de ontvangst. Aanvang 15.30 uur. 
Parkeren en garderobe is gratis.

TICKETS: http://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/rieany-plus-try-out

Na afloop sfeervolle nazit met huisgemaakte soep.
Feestelijke afsluiting van het seizoen op het terras met zicht op de ondergaande zon achter de akkerlanden bij de Steenakker..., kom je ook? 

 

 

 

Terug naar programma-overzicht

Maskers