Land van Cuijk

Huisvriend worden?

Huisvriend

Heb je een warme belangstelling voor Huistheater De Steenakker?

Dan is dit misschien iets voor jou. Wij zijn op zoek naar bezoekers en bedrijven die ons podium willen ondersteunen.

Huistheater De Steenakker is een particulier initiatief en werkt vanuit onze bevlogenheid als eigenaren. Je voelt je als publiek snel betrokken bij het podium, de optredende artiesten als ook het overige publiek. Dat maakt bezoeken aan De Steenakker tot culturele belevenissen die je bij blijven. Voor de continuering zijn we afhankelijk van een buffer om te kunnen blijven investeren en om eventuele tekorten op te kunnen vangen.

Het zou fantastisch zijn als je een steentje bij wilt dragen aan het behoud van dit podium!

WORD HUIS-VRIEND VAN HUISTHEATER DE STEENAKKER

Voor € 30,- word je huisvriend. Daarvoor ontvang je een pasje dat vanaf de ingangsdatum één jaar geldig is. Met dit pasje krijg je € 2,50 korting op de entreekaartjes van al onze programma’s. We brengen je als eerste op de hoogte over het programma en bij je bezoeken ontvang je als huisvriend gratis een kop huisgemaakte soep.

Nieuw! Als huisvriend word je van artiesten die bij de Steenakker verblijven als 'Artist in residence', als eerste uitgenodigd voor hun try-outs. Meestal is dat in een hele kleine setting. Uniek en alléén te zien bij de Steenakker. Te mooi om te missen.

Win vrijkaarten! Schrijf een review op Google, Facebook, Instagram of voor de website, én stuur deze of een reminder of kopie naar info@desteenakker. Voor iedere voorstelling zijn 2 vrijkaarten te winnen. Ook van die zijn uitverkocht!

HOE WORD JE HUISVRIEND

Stuur een email naar info@desteenakker.nl o.v.v. HUISVRIEND met je contact gegevens.
Maak € 30,- over naar Stichting De Steenakker,
bankrekening nummer ING: NL93INGB0003509940 o.v.v. Vriendenpas.
Bij je volgende bezoek ligt het pasje voor je klaar.*

Maximaal 1 persoon per pas. Pasje is overdraagbaar. Neem je pasje altijd mee bij een bezoek aan de Steenakker. 

 

Wil je (als bedrijf) nog iets meer betekenen? Word dan:

HUIS-GROETER

Voor een bedrag van € 130,- per jaar (incl. pas) vermelden we de naam van je bedrijf of logo én link op onze website www.desteenakker.nl onder ‘Programma’.*

HUIS-GENOOT

Voor een bedrag van € 330,- per jaar (incl. pas) ontvang je 10 vrijkaarten. Deze vrijkaarten zijn geschikt voor al onze programma’s. Inclusief pauzedrankje en nazit. Aantal vrijkaarten per voorstelling in overleg.*

Heb je interesse in Huis-groeter of genoot? Stuur een email met je gegevens naar info@desteenakker.nl. We nemen dan contact met je op.

Je kunt ook cadeaubonnen bestellen. Bijvoorbeeld als kerstgratificatie, jubileum of voor een verjaardag.

* Als we goed draaien zijn er speciale ontvangsten voor al onze Huis- vrienden, groeters en genoten! 

 

VAN PUUR NAAR CULTUUR  -  THEATER DE STEENAKKER

Maskers