Land van Cuijk

Vergaderen

Wil je in een inspirerende en vooral rustige omgeving werken met collega’s dan kan dat uitstekend bij De Steenakker!

Je huurt bij ons een ruimte exclusief voor jezelf, dus gedurende de gehele huurtijd wordt je niet gestoord door andere personen of groepen, ook niet tijdens de pauzes of de lunch. Je kunt bij ons je eigen werksfeer maken tijdens een zogenaamde heide dag. Met onze persoonlijke aandacht helpen we je graag om alles op en top te laten verlopen.

Het is aan te raden om in de pauze over het erf of de direct daar aangelegen natuur een wandeling te maken. Even je zinnen verzetten en uitwaaien. Dan kan je fris en ontspannen de vergadering, training of congres weer voortzetten. Of je kunt een opdracht al wandelend buiten volbrengen en binnen verder uitwerken.

Je kunt je werkdag ook uitbreiden met een van onze programma’s. Bijvoorbeeld vanwege een afsluiting of een viering van een feestelijk feit. Theater De Steenakker verzorgt maatwerk, dus ook dit onderdeel sluit aan bij de wensen van de opdrachtgever. Zo kan er bijvoorbeeld een workshop improvisatie theater bijgeboekt worden, waardoor je op een leuke, ontspannen manier je collega’s eens anders leert kennen (…) Goed voor een nieuwe kijk op elkaar, op je bedrijf, een stimulans bij verandermanagement en ook zeer geschikt als teambuilding.Maar het kan ook meer feestelijk met bijvoorbeeld een ontvangst, diner, een voorstelling of concert in ons theater. Neem contact met ons op en we kijken samen naar de wensen en de mogelijkheden.

HUURPRIJZEN

Theaterzaal

Zaalhuur ochtend, van 9.00 tot 12.00 uur
€ 125,-

Zaalhuur middag, van 12.00 tot 18.00 uur
€ 150,-

Zaalhuur avond, na 18.00 uur
€ 200,-

Zaalhuur ochtend + middag
€ 250,-

Zaalhuur middag + avond
€ 275,

Zaalhuur hele dag
€ 350,-

Alle prijzen zijn onder voorbehoud.

Zaalhuur is inclusief zaal- of daglicht, muziek (CD in pauze), verwarming, gebruik van meubilair. Exclusief theaterlicht, geluid (PA), microfoons, vleugel, flip-over, beamer.

Vergaderarrangementen

Koffie en thee per dagdeel, inclusief een punt Hapse Non
€ 6 p.p.

Huur vergaderruimte foyer, per uur bij arrangement
€ 20, maximaal € 75 per dagdeel

Huur vergaderruimte foyer los, per dagdeel zomers
€ 75

Huur vergaderruimte foyer los, per dagdeel winters
€ 100

Prijzen onder voorbehoud van prijsaanpassingen.
Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW

Maskers