Land van Cuijk

Bezoekersinfo

Bezoekers

Beste bezoeker,
Om je komst en bezoek naar wens te laten verlopen vind je hieronder wat informatie over De Steenakker.

Je kaartje voor een theaterprogramma is inclusief een kop koffie/thee voor aanvang. Garderobe en parkeren zijn gratis. De kassa en foyer gaan 45 minuten vóór aanvang open. Na afloop van een programma is er een sfeervolle nazit. Er zijn geen pinbetalingen mogelijk!

Huistheater De Steenakker is een kleinschalig theater met zaal en een aparte ontvangstruimte. De theaterzaal is bereikbaar via een goed begaanbare trap. Er is geen lift, en daarmee is het theater helaas niet rolstoeltoegankelijk. Het theater biedt plaats aan 70 bezoekers. We verzoeken je om op tijd aanwezig te zijn. Na aanvang is toegang tot de zaal alléén mogelijk onder begeleiding van een van onze hulpen.

We zijn alléén open bij een theaterprogramma, een evenement of een groepsarrangement. Als je het theater voor een privé boeking wilt bekijken dan kun je daarvoor een afspraak maken. Ben je bewust dat het erf onze tuin is. Rondom de boerderij lopen is niet gewenst. Bij activiteiten hangt een bord aan de weg en er staan wegwijs bordjes op het erf naar het theater. Bij de ingang van het theater is een ruim terras waar het heerlijk toeven is! Geniet van de rust, de vrijheid en de natuur. We delen het graag, daar waar het bedoeld is.

Parkeren
Parkeren kun je op de Steenakkerstraat (gratis, en er is altijd plek!). Graag parkeren aan één kant van de weg zodat ander verkeer er nog goed doorkan. De oprijlaan naar de boerderij is een doodlopende weg. Parkeren langs de oprijlaan is i.v.m. veiligheid en bereikbaarheid niet toegestaan. Vanaf de Steenakkerstraat is het een paar minuten naar het theater. De route staat met bordjes aangegeven. Op het erf zijn langs de erfgrens 8 parkeerplaatsen, uitsluitend bestemd voor minder valide bezoekers, artiesten en leveranciers. Op andere plekken is parkeren op het erf niet toegestaan.

Kijk eens om je heen en geniet tijdens de wandeling (3 tot max.10 min.) van de prachtige omgeving waarin het theater ligt!

Wandelen

Je kunt bij de Steenakker ook heerlijk wandelen, direct vanaf het erf over de voormalige spoordijk van het Duits lijntje door de oude buurtschap van de Steenakker (14de eeuw). Er is een (gratis) wandelkaart aanwezig. Bij zondagmiddag concerten kun je ook vaker vooraf wandelen met een gids (gratis). Dat staat vermeldt bij het PROGRAMMA en in de informatie die tickethouders enkele dagen van te voren krijgen gemaild. Bij sommige programma's vindt deze wandeling in stilte plaats, als dat passend is en mooi aansluit bij de beleving van het concert. In de lente, zomer en het najaar is op zondagmiddag de foyer vanaf 14.00 uur open. Er is koffie/thee en iets lekkers verkrijgbaar.

Win Vrijkaarten of word Huisvriend!
Tijdens het seizoen zijn er regelmatig acties op Facebook pagina: Theater De Steenakker. Like en doe mee: je maakt kans op vrijkaarten! En misschien nog leuker, word voor € 30,- Huisvriend en ondersteun de Steenakker! Je ontvangt één jaar lang € 2,50 korting op alle entreekaartjes en vele extra’s.

Informatie
Sta je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? De nieuwsbrief verschijnt onregelmatig en ongeveer 6x per jaar. 

Onder de menuknop INFORMATIE vind je onder Links leuke tips voor overnachtingen in de buurt van Haps, die aansluiten bij de sfeer van De Steenakker. De Steenakker kent ook een overnachtings mogelijkheid (1 tot 4 persoons appartement, minimaal 2 dagen), maar die is niet te gebruiken als er artiesten optreden, en er dien ten gevolgen in verblijven.  Zie VERHUUR 

We heten je van harte welkom in ons huistheater,
Bart Vaessen en Elles van Loenen

Maskers