Land van Cuijk

Bezoekersinfo

Bezoekers

Beste bezoeker, hieronder vind je informatie om je komst naar de Steenakker naar wens te laten verlopen.

Je kaartje voor een theaterprogramma is inclusief een kop koffie/thee voor aanvang. Garderobe en parkeren is gratis. De kassa en foyer gaan 45 minuten vóór aanvang open. Na afloop van een programma is er een sfeervolle nazit. Er zijn pinbetalingen mogelijk!

Huistheater De Steenakker is een kleinschalig theater met een zaal en een aparte ontvangstruimte. De theaterzaal is bereikbaar via een goed begaanbare trap. Er geen lift aanwezig. De zaal biedt plaats aan 70 bezoekers. We verzoeken je om op tijd aanwezig te zijn. Ons theater is een luisterpodium met aandacht voor het gebodene. Na aanvang is toegang tot de zaal alléén met begeleiding mogelijk.

We zijn alléén open bij een theaterprogramma, een evenement of een arrangement. Als je het theater voor een privé boeking wilt bezoeken dan kun je hiervoor een afspraak maken.

Het erf is ook onze privé tuin. We delen onze woonplek graag met je, maar wel daar waar het bedoeld is. Rondom de boerderij lopen is niet gewenst. Bij activiteiten hangt een bord aan de weg en er staan wegwijs bordjes op het erf naar de ingang van het theater. Er is een terras waar het heerlijk toeven is. Geniet van de rust, de vrijheid, de natuur en het uitzicht over de akkerlanden. 

Parkeren
Parkeren kun je op de Steenakkerstraat (gratis, en er is altijd plek!). Graag parkeren aan één kant van de weg zodat ander verkeer er nog goed doorkan. De oprijlaan naar de boerderij is een doodlopende weg. Parkeren langs de oprijlaan is i.v.m. veiligheid en bereikbaarheid niet toegestaan. Vanaf de Steenakkerstraat is het een paar minuten naar het theater. De route staat met bordjes aangegeven. Op het erf zijn langs de erfgrens 8 parkeerplaatsen, uitsluitend bestemd voor minder valide bezoekers, artiesten en leveranciers. Op andere plekken is parkeren niet toegestaan.

Kijk om je heen en geniet tijdens de wandeling (3 tot max.10 min.) van de omgeving waarin het theater ligt!

Wandelen

Je kunt bij de Steenakker ook heerlijk wandelen, direct vanaf het erf over de voormalige spoordijk van het Duits lijntje door de oude buurtschap van de Steenakker (14de eeuw). Er is een wandelkaart aanwezig. Bij zondagmiddag concerten kun je vaker vooraf wandelen met een gids (gratis). Dat staat vermeldt in de informatie die tickethouders krijgen gemaild. Sommige wandelingen vinden in stilte plaats, als dat passend is bij de beleving van een concert. 

Win Vrijkaarten of word Huisvriend!
Tijdens het seizoen zijn er acties op Facebook: Theater De Steenakker. Like en doe mee, je maakt kans op vrijkaarten! En misschien nog leuker, word voor € 30,- Huisvriend en ondersteun de Steenakker. Je ontvangt één jaar lang € 2,50 korting op alle entreekaartjes en vele extra’s. Dit seizoen is er ook voor huisvrienden een actie met vrijkaarten! 

Informatie
Sta je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? De nieuwsbrief verschijnt onregelmatig en ongeveer 6x per jaar. Kijk onder NIEUWSBRIEF.

Overnachten

De Steenakker heeft sinds kort ook een overnachtings mogelijkheid in een 4 tot 6 persoons appartement. Nadere Info volgt onder VERHUUR. Onder de menuknop INFORMATIE vind je onder LINKS leuke tips voor overnachtingen die aansluiten bij de sfeer van De Steenakker.

Ticketbureau

Heb je een vraag over je tickets, over de procedure en dergelijke neem dan contact op met ticketbureau Ikbenaanwezig. Dat kan door een email te sturen naar info@ikbenaanwezig.nl of bel 024-2062303. Hun website is www.ikbenaanwezig.nl. Terugboekingen zijn niet mogelijk, tenzij vanwege een calamiteit zoals een coronamaatregel of verplaatsing.

We heten je graag welkom in ons huistheater,
Bart Vaessen en Elles van Loenen

Maskers