Land van Cuijk

Cadeaubon

Je kunt bij Huistheater De Steenakker ook cadeaubonnen bestellen. Bijvoorbeeld als kerstgratificatie, jubileum of voor een verjaardag.

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in waarden van € 10,-, € 15,- en € 25,-.

Te besteden aan entreekaartjes én consumpties. Ze zijn alleen te gebruiken op de dag van bezoek, niet in wisselbaar voor geld en ze zijn onbeperkt geldig. Verkrijgbaar bij de kassa of aan te vragen via onderstaand formulier. Na betaling krijg je de cadeaubonnen thuisgestuurd. Ze worden verzonden in een envelop inclusief een programmafolder.

Wil je een cadeaubon inwisselen en zeker zijn van een ticket? Stuur dan een email naar info@desteenakker.nl, met je naam, adres en telefoonnummer en vermeld daarbij de naam van het programma en artiest en wat de waarde van je cadeaubon is. We sturen je dan een unieke vouchercode waarmee je online je e-ticket kunt bestellen.

Vergeet niet je cadeaubon mee te nemen en deze samen met je e-ticket in te leveren!!! Let op: zonder cadeaubon kun je niet de zaal in, tenzij je bijbetaalt tot aan de normale toegangsprijs.

Heeft je cadeaubon een ‘overwaarde’ en wil je daarmee consumpties bestellen? Geef dat bij je aankomst aan bij de kassa of de gastvrouw. Je ontvangt dan consumptiebonnen.

CADEAUBON(NEN) BESTELLEN

Vul het onderstaand formulier in en druk op verzend.
Maak het verschuldigde bedrag over naar Stichting De Steenakker,
bankrekening nummer ING: NL93INGB0003509940 o.v.v. Cadeaubon.
Je krijgt dan de cadeaubon of bonnen toegestuurd.

Cadeaubon

Maskers