Land van Cuijk

Atelier De Steenakker

Atelier De Steenakker

In de Steenakker vinden ook beeldende activiteiten plaats

Voor groepen zijn er workshop met o.a. het thema Vincent van Gogh. Waarbij je een paneel maakt met mixed media en met een voorafgaand een inspirerende wandeling..

Peter Beijers
Ook is er werk te zien van fotograaf Peter Beijers. Peter legt de artiesten die bij de Steenakker optreden op een zeer sfeervolle en eigen manier vast.

Tijdens de serie Re-connect, Be-inspired zijn er speciale exposties:

Marloes de Kok
Te zien in het voorhuis tijdens en na afloop van de sounshealing ochtend. Marloes schildert op een prachtige, fascinerende manier dieren op stenen waarbij de dieren tot je spreken. Ze begeleid haar werk met een kaartendek, een boek met verhalen over de geschilderde dieren en ze geeft graag een persoonlijke uitleg als je daarin bent geinteressserd.  

Elles van Loenen
Ook is er een expo van verstilde natuurfoto's van Elles van Loenen die zij maakt tijdens haar wandelingen in de Steenakker en in de Pyreneeën waar zij regelmatig verblijft.

NIEUW!
In seizoen 24-25 gaan we werken aan open atelier dagen. Meer info volgt.
En is september is er bijzonder (analoog) fotowerk te zien van beroeps- en studiofotograaf Paul van Loenen tijdens de twee weekenden Kunst en Ontmoeting in Mill (zie submenu).

 

Maskers